Huebestillinger til 2024 er lukket og vi sender huerne i foråret 2024 

Studenterhue

Design din egen studenterhue

  • En traditionel studenterhue til en god pris
  • Gem forskellige huedesigns
  • Hav ALT samlet på ét login

Design din egen studenterhue

Uanset hvilken uddannelse du går på, har du fortjent en hue, som er noget helt særligt. Når du køber din hue gennem Young Unite, får du adgang til vores brugervenlige designsystem, som gør det muligt at designe din egen studenterhue og se, hvordan det færdige resultat vil se ud. Her kan du tilføje tekst, vælge kokarder, rosetter og alt hvad der ellers hører til en studenterhue.

 

Du kan til hver en tid gemme dit design og vende tilbage senere, hvis du ønsker en lille tænkepause, prøve forskellige huer af eller blot vil være i god tid. Har du lavet et login, vil vi fortælle dig, hvornår du senest skal bestille huen for at være sikker på, at du når det i tide.

Indpakning med omtanke

Når du køber en studenterhue fra Young Unite, kommer den i en nøje udvalgt æske. Æsken kan nemlig genbruges på mindst 20 forskellige måder, og det har vi blandt andet sørget for ved at udvikle en rumdeler, som giver kassen en lang række muligheder og nye formål. Æsken indeholder også en hueopsats, så du kan udstille din hue, når du er færdig med at have den på.

 

Din studenterhue kommer desuden i en mulepose som kan bruges som taske bagefter. Du vil også få en kuglepen, som du kan bruge til at skrive i huen eller til andre ting. Alt i æsken har altså et formål, som kan bruges i lang tid efter din studentertid. Vi har miljøet i tankerne, når vi driver forretning, og derfor ønsker vi at signalere vores bæredygtige tilgang ved at vælge en indpakning med omtanke.

Hvorfor vælge en Young Unite studenterhue?

Efter flere års slid og slæb fortjener dig og dine klassekammerater det ultimative symbol på, at studietiden er forbi – nemlig studenterhuen. Er du på udkig efter den perfekte hue? Så er du kommet til det rette sted. 

 

Udover at få en flot klassisk hue i god kvalitet, får du en studenterhue til en pris, der er til at betale – og du har selv mulighed for at designe din studenterhue og sætte dit eget præg. 

 

Det er vores vigtigste mission at være på elevernes hold, uanset om det gælder studenterhuer, studenterkørsel, blå bøger eller studietrøjer – og ingen spørgsmål er dumme! Bestil din studenterhue her.

Vi er klar til at rådgive dig

Når du køber din studenterhue online, kan der hurtigt opstå spørgsmål omkring huens størrelse og kvalitet. For hvordan finder du ud af, hvilken størrelse du skal have?

 

Vores YU-vejledere kommer rundt på skolerne i løbet af året, og viser huerne frem. Her har du mulighed for at mærke kvaliteten og få målt dit hoved, så du er sikker på at bestille den rigtige hue hjem. Du kan til hver en tid booke et online møde med en af vores YU-vejledere og blive vejledt i design og køb af studenterhue.

 

Har du ikke mulighed for at prøve en hue inden køb, så kan du selv måle dit hoved. Her er vores guide til netop dette.

FAQ

Prisen for en studenterhue afhænger af, hvor meget tilbehør du vælger at tilkøbe. Vores priser starter fra 799 kr.

Du kan købe din studenterhue online hos Young Unite.

Vi lukker for huebestillinger til 2024 d. 1/12 2023 – så huen skal altså bestilles inden da.

Vi sender din hue i foråret 2024, til den pakkeshop du har valgt levering til.

Eleven får studenterhuen på efter sidste eksamen. – Du kan læse alle regler om studenterhuen og om klip i studenterhuen her: Studenterhue regler

Nej, du kan ikke vaske din studenterhue. Du kan i stedet tørre den forsigtigt med en fugtig klud.

Studenterhuer til enhver fremtid

EUDEUXHFHHXHTXIBSTX