Studenterkørsel 2024 - Afslut studietiden med manér

Bliver du og din klasse studenter i 2024, og er I på udkig efter den fedeste studentervogn til studenterkørsel? Så er I havnet det rette sted. Vi lever og ånder for de danske studenter, og ønsker derfor at give jer det bedste af det bedste.

 

NĂĄr I booker studenterkørsel for 2024 gennem os, er vi med jer hele vejen – fra start til slut. I vil pĂĄ intet tidspunkt være overladt til jer selv.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over pĂĄ Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  DimissionsĂĄr

  Booking af studenterkørsel 2024

  Hvordan booker I studentervogn og får samlet alle de løse ender? Lad os hjælpe jer godt på vej. De første bookinger er allerede tikket ind, og det er faktisk helt normalt. Vi anbefaler altid at booke vogn i god tid, for der er altid rift om visse populære datoer.

   

  Vi samarbejder med landets største samling af studentervogne, og I har derfor rig mulighed for at leje lige præcis den vogn, I gĂĄr og drømmer om – sĂĄfremt I booker i tide. Skulle I dog komme ud for at booke for sent, er vi altid parate til at hjælpe med at finde en løsning.

  SĂĄdan lejer I studentervogn 2024

  Glemt alt om nørklede metoder og ventetid, nĂĄr I booker vogn. NĂĄr I har udfyldt formularen med jeres klasses informationer og ønskedato, gĂĄr systemet automatisk ind og matcher jeres krav med ledige vogne. Herefter fĂĄr I vist en overskuelig liste, som indeholder priser og informationer om hver enkelt vogn – nemmere bliver det ikke.

  Planlæg nemt jeres studenterrute

  Finder I ruteplanlægning kedeligt og tidskrævende? Så frygt ej! Når I lejer en studentervogn gennem Young Unite, går I gratis adgang til det super smarte planlægningsværktøj, Studenterruten. Programmet er et specialudviklet køreruteprogram, som med få klik udregner hele turen på baggrund af de tider og adresser, I har indtastet. 

  Spice jeres tur op med ekstra tilbehør

  Gør jeres vogntur endnu mere uforglemmelig ved at tilføje et ekstra pift i form af Photobooth eller vores fede studenterpakker.

  Photobooth

  Vink farvel til mørke og slørede billeder med en Photobooth, som foreviger jeres livs fest med skarpe og sjove billeder. Vi er teamet op med SelfieCircle, som leverer den fedeste Photobooth til studentervognen. Apparatet er nemt at anvende, og I slipper for at stå fremme med jeres telefoner, som I sandsynligvis taber på et eller andet tidspunkt under kørslen.

  Studenterpakker

  Gør turen lidt sjovere med en af vores studenterpakker, som er udarbejdet i samarbejde med tidligere studenter. Pakkerne indeholder alt lige fra partyhorn og konfettirør til vandkanoner og pynt, herunder bannere, flag, snor og strips.

  Glem alt om at søge nettet tyndt for festudstyr, pynt og tilbehør. Spar tiden og tilkøb i stedet en af vores fede studenterpakker – I vil ikke fortryde.