Studenterkørsel 2026 - Afslut studiet med manér

Har I længe sukket efter den famøse vogntur, som sætter punktum for studietiden? Hver sommer fyldes gaderne med festglade, højtråbende studenter, som kører rundt i dekorative lastvogne. Snart er det jeres tur, men hvor længe tør du og dine klassekammerater vente med at booke studenterkørsel? Hos Young Unite sætter vi de nyudklækkede studenter i højsædet – vi er til for jer, og vi gør alt, hvad der står i vores magt, for at I får den fedeste afslutning.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Booking af studenterkørsel 2026

  Hvis I allerede kender datoen for sidste eksamen, er det bare med at booke studenterkørsel for 2026. Der er ofte rift om visse datoer, og derfor er det kun en fordel at være ude i god tid.

   

  I en tid med masser af afleveringer, eksamen og lektier skal I ikke stresse over planlægningen af vognturen. Vi sørger for at tage godt hånd om de kommende studenter, og derfor er vi med jer hele vejen fra start til slut. Så snart I har lagt bestillingen, sørger vi for resten.

   

  Vi har indgået samarbejde med landets største udbyder af studentervogne, hvilket giver jer de bedste forudsætninger for at leje vognen, som I går og drømmer om.

  Lej en studentervogn med få klik

  Når I lejer en studentervogn for 2026, skal I blot indtaste dato og klasseinformationer i formularen, hvorefter programmet viser en oversigt over ledige vogne, som opfylder jeres ønsker og krav. Listen bliver vist i kronologisk rækkefølge, hvilket gør det endnu nemmere at sortere på baggrund af f.eks. valg af vogn eller prisen. 

   

  Prisen for studenterkørsel 2026 afhænger af valg af dato, køretøj og antallet af elever. Hvis I er en stor klasse, er I flere til at deles om det fulde beløb kontra en klasse med få elever.

   

  Som en ekstra service får I desuden gratis adgang til Studenterturen, når I booker studenterkørsel 2026 gennem Young Unite. Det smarte ruteprogram udregner den bedste rute på baggrund af de indtastede adresser, og hvor lang tid I ønsker at være hvert sted. Herved behøver I ikke bekymre jer om, at skulle bruge uanede mængder af tid på ruteplanlægning, når det kan gøres med få klik og nogle indtastninger.

  Pift studentervognen op

  Hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af vognen? I bliver jo kun studenter én gang i livet. Det er helt op til jer selv, hvordan I udsmykker vognen – vi har set mange sjove og kreative eksempler gennem årene. 

   

  Hos Young Unite kan I vælge at tilkøbe en af vores studenterpakker, som indeholder alt, hvad der skal til for at sætte gang i festen – både når det kommer til pynt, gadgets og larmende redskaber. Studenterpakkerne er udformet i samarbejde med tidligere studenter, hvilket er jeres garanti for et festligt indspark.

   

  Hvis I mangler ideer til, hvordan I får en endnu federe vogntur, er I altid velkommen til at kontakte os.