FAQ

Vi har her samlet de spørgsmål som vi oftest får fra elever, som bruger vores side. Vi håber du kan finde svar på dit spørgsmål her, men er du stadig i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os på chatten her på siden, via mail hej@youngunite.dk eller på telefon 71 99 48 97.
Hvad kan jeg købe hos Young Unite?

Hos Young Unite kan du købe en studenterhue, blå bog, studietrøjer og studenterkørsel samt alt hvad der hører til. Vi har med andre ord samlet ALT hvad du skal bruge til din studentertid ét sted. Så bliver det ikke nemmere!

Skal jeg oprette en bruger?

For at købe vores produkter hos Young Unite skal du oprette en bruger. Dette gør det nemt for dig at holde overblik over dine køb, og samtidig blive en del af en klasse. Som en del af en klasse kan du blandt andet skrive jeres blå bog i vores super smarte skriveprogram. Har I booket en studentervogn, så kan du se klassens bestilling og vogn. Du kan også få leveret jeres huer og studietrøjer samlet som klasse direkte til skolen! Det er altså helt essentielt at hele din klasse opretter sig hos Young Unite, så I kan gøre brug af vores mange fordele! Vil du derimod bare gerne se hvilke studietrøjer man kan købe eller prøve at designe en studenterhue, kan du sagtens gøre dette uden en bruger!

Hvem skal være klassens admin?

Den person som vælger at oprette klassen inde på sit Young Unite login, bliver klassens admin. Det vil altså sige at det er denne person som står for at få bestilt de forskellige ting til klassen. Det er en god idé at vælge en person som har lyst til at tage ansvaret og som er god til at få tjekket sin mail og tage telefonen hvis vi ringer. Er der det mindste i vejen kontakter vi nemlig admin for at hjælpe jer godt videre, så I ikke står alene med noget!

Studenterhue

Hvad koster en Young Unite studenterhue?

En Young Unite studenterhue starter fra 799 kr, og de forskellige tilvalg på huen har forskellige priser. I vores huekonfigurator kan du designe din hue og se priser på alle tilvalg!

Hvordan designer jeg min studenterhue?

Hos Young Unite har vi udviklet vores helt egen 3D konfigurator, hvor du nemt kan designe din egen hue og se hvordan den kommer til at se ud samtidig. Prøv de forskellige valgmuligheder indtil du har den perfekte hue til dig, og køb huen med det samme eller gem dit design til senere. Du kan gemme forskellige designs og se dem igen på dit elevlogin. 

Hvornår skal jeg senest bestille min studenterhue?

Sidste frist for at bestille en studenterhue til sommeren 2024 er d. 1. december 2023. Står du og har brug for en hue i sidste øjeblik kan du dog altid kontakte os, så vil vi se hvad vi kan gøre!

Blå bog

Hvordan skriver vi en blå bog?

Der kan være en række praktiske udfordringer ved at skrive en blå bog – og dem har vi heldigvis løst for jer med vores smarte skriveværktøj! Hop ind og opret en bruger, bliv en del af en klasse, og I kan nu starte jeres blå bog. Skriv søde og sjove ting om dine klassekammerater og bestil bogen inden I bliver studenter.

Hvornår skal vi skrive blå bog?

Vi anbefaler at I påbegynder jeres blå bog allerede på det første år af jeres studie! På den måde kan I skrive tingene ind som de sker. Så skal I nemlig ikke gå at huske på jeres klassekammeraters dumheder i flere år, før I får lov at skrive dem ind. Det er både sjovt og hyggeligt at skrive blå bog så hvorfor ikke lade processen vare hele din studietid?

Kan jeg se min egen side?

Idéen med blå bog er jo faktisk, at du ikke skal se din egen side og det dine klassekammerater har skrevet om dig, før du modtager bogen. MEN, vi ved at det kan være grænseoverskridende at takke ja til en bog, hvor du ikke ved hvad dine klassekammerater har fundet på af sjove indslag. Vi giver dig derfor muligheden for, inden du køber bogen, at vælge om du vil se din egen side, eller om du vil overraskes. På den måde kan alle være med!

Studenterkørsel

Er Book Studenterkørsel en del af Young Unite?

Book Studenterkørsel er en del af Young Unite, og fungerer som Young Unites søgemaskine og platform for studentervogne.

Hos Young Unite kan du købe en studenterhue, blå bog, studietrøjer og studenterkørsel samt alt hvad der hører til. Vi har med andre ord samlet ALT hvad du skal bruge til din studentertid ét sted. Så bliver det ikke nemmere!

Hvornår skal vi bestille studenterkørsel?

Der kan være mange forskellige holdninger til hvornår det er bedst at bestille studenterkørsel. Vores råd vil altid være: når I er klar til det! Lad vær’ at tage en forhastet beslutning, hvis ikke klassen er enige og klar til at booke.

 

Vi oplever at de fleste booker deres vogn i slutningen af 1.g eller i starten af 2.g, men det betyder absolut ikke at alle skal booke der.

Hvordan fungerer bookingen af studentervogn?

Book Studenterkørsel er en del af Young Unite og det er herigennem du bestiller din studenterkørsel. Lav en søgning enten via Young Unite eller på Book Studenterkørsels hjemmeside og se de vogne, der kører i dit område, som er ledige på jeres dag. Når I har fundet en vogn I kunne tænke jer, kan I booke den via hjemmesiden. Når den er booket får vognfirmaet, der ejer vognen, besked og kan acceptere eller afvise bookingen, hvis der skulle være opstået nogle problemer. Bliver din booking afvist kontakter vi dig med det samme og hjælper dig godt videre med en ny vogn. Men 9/10 gange accepterer vognfirmaet og vognen er nu jeres. 14 dage efter booking får I vognfirmaets oplysninger og de får jeres, og der kan nu tages kontakt og resten af studenterkørslen aftales med vognfirmaet. Har du brug for hjælp til at få booket en vogn kan du altid snakke med en af vores vejledere eller vores kundeservice – vi sidder klar til at hjælpe jer! 

Studietrøjer

Hvornår køber man en studietrøje?

Rigtig mange gymnasieelever køber en studietrøje inden de skal på studietur. På den måde kan alle på jeres rejsedestination se, at I hører sammen og hvilken klasse I er. Med et personligt rygtryk tegnet af en fra klassen, er ingen i tvivl om hvilken klasse I tilhører! 

Måske I allerede vil have en i 1.g? Eller måske I vil matche når I skal på studenterkørsel i 3.g? Mulighederne er uendelige!

Du og klassen bestemmer helt selv hvornår I bestiller trøjerne, der er en produktions- og leveringstid på ca. 14 dage. En bestilling skal mindst bestå af 10 trøjer.

Hvad er et klassekøb?

Et klassekøb oprettes af din klasses admin og sørger for, at I får købt og leveret trøjerne samlet. Du designer din trøje/t-shirt præcis, som du gerne vil have den og tilføjer den til klassekøbet, som er din klasses samlede bestilling.

Det betyder ikke at alle i klassen skal købe den samme slags trøje. Det er op til den enkelte elev og det er ikke et krav at alle i klassen bestiller en trøje/t-shirt. 

Hvilket studietøj kan jeg købe hos Young Unite?

Hos Young Unite tilbyder vi lige nu, at du kan købe en t-shirt, en hættetrøje, en crewneck sweatshirt og en hættetrøje med lynlås. Vi udvider hele tiden vores sortiment og har du ønsker til særligt studietøj så kontakt os gerne med dine ønsker!