Studenterkørsel

Book jeres studenterkørsel
- så nemt er det

 • Landets udbydere samlet ét sted
 • Sammenlign vogne og se tilkøbsmuligheder
 • Hav ALT samlet på ét login
 

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Book Studenterkørsel hos Young Unite

   

  Hos Young Unite kan du bestille jeres studentervogn via Book Studenterkørsel. I tæt samarbejde finder vi alle ledige vogne, som kører i jeres område blandt vores opkoblede vognmænd. I kan herefter se og sammenligne vogne og booke lige præcis den vogn, I kunne tænke jer. Når vognen er booket, kan I også, hos Young Unite, designe jeres studenterhuer, lave jeres blå bog eller bestille studietrøjer til klassen. 

  Det kan være en god idé at være ude i god tid, når I bestiller jeres studentervogn. Der er nemlig altid rift om de mest populære datoer, så derfor anbefaler vi, at I begynder at undersøge markedet i god tid. Skulle I dog være sent ude, kan vi næsten altid skaffe jer en vogn alligevel. – Vi kører overalt i Danmark, vores hovedområder er Jylland, Fyn og Sjælland 💜

  Opgradér jeres
  studenterkørsel

  Når du booker studenterkørsel gennem Young Unite, får du ikke blot mulighed for at sammenligne og surfe rundt blandt 400 vogne fra hele landet. Du får også mulighed for at skræddersy vognturen, præcis som du ønsker. Vi tilbyder nemlig en række tilkøb, som er med til at gøre din dag helt uforglemmelig. 

   

  Skal der en DJ med på vognen, som kan fyre op for den fedeste fest? Vil du forevige jeres tur med de fedeste billeder fra en Photobooth, eller skal du have en studenterpakke med, med de fedeste gadgets og pynt til vognen? Alt dette kan tilkøbes sammen med din vogn hos Young Unite. Når du har udfyldt formularen, får du et overblik over studenterkørsels-prisen samt udvalg af festlige studentervogne, der matcher dine kriterier.

  Gratis ruteplanlægningsprogram

  Booker du studentervogn gennem Young Unite, får du vores specialudviklede ruteplanlægningsprogram, Studenterruten, med GRATIS. Dette program er guld værd, når du og klassen skal planlægge jeres rute. Importér alle jeres adresser og find nu den bedste rækkefølge, hvorefter programmet udregner besøgstider, transporttider og tager hensyn til den gældende lovgivning omkring vognkørsel til studenter.

   

   

  Det bliver ikke meget nemmere at planlægge den perfekte rute! Bestil din studenterkørsel her og få gratis adgang til programmet.

   

  Vi har lavet en udførlig guide med tips og tricks, som gør planlægningen af dagen en leg – se guiden her

  Har du brug for hjælp?

  Har du spørgsmål, tvivl eller brug for hjælp til at booke jeres studenter vognkørsel? Så er du kommet til det rette sted. Vi sidder nemlig altid klar til at hjælpe eleverne med at komme godt i mål med studenterkørslen. Du kan eksempelvis booke et møde med en af vores vejledere, enten online eller ude på din skole, hvor du vil blive introduceret til vores platform og de mange muligheder. 

   

  Vores kundeservice sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål på mail, chat eller over telefon.

  FAQ

  Det kan være svært at svare på, hvad en studenterkørsel koster. Prisen for studenterkørsel afhænger af vognens type, valg af dato og vogntilbehør. Lav en søgning og se alle de ledige vogne i dit område fra billigst til dyrest!

   

  Vil I gerne have en billig studenterkørsel, kan I overveje at køre på en mindre populær dag. Studenterkørslens pris afhænger nemlig ofte af, hvilken dato I vælger.

  En studenterkørsel markerer afslutningen på gymnasietiden. Når alle elever har fået huen på, fejres det med studenterkørsel, hvor klassen kører rundt og besøger hinandens forældre. Til studenterkørslen bruges ofte lastbiler, militærvogne eller hestevogne. Lej en studentervogn hos Young Unite.