Studenterkørsel på Fyn

Er I klar til at stige om bord på lastbilen, som kører jer rundt på Fyn, mens I har den fedeste fest med høj musik, latter og kolde drikkevarer? Hos Young Unite kan I booke studenterkørsel på Fyn, uanset hvilket fynsk gymnasium I dimitterer fra. Her finder I alt lige fra studenterkørsel og blå bøger til studietrøjer og studenterhuer. 

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  På vogntur rundt i det fynske

  Når I booker studenterkørsel på Fyn, kan det være en god ide at planlægge ruten, så I kommer forbi nogle af de skønne og flotte områder, som kendetegner Fyn. Hver by har sine egne studentertraditioner, som går igen år efter år. En af fordelene ved at blive student fra et fynsk gymnasium er, at der ikke er særlig langt til vandet, hvilket giver anledning til at få klippet en bølge i huen.

   

  Bliver I student fra et af de mange gymnasier i Odense, må I endelig ikke gå glip af en tur igennem centrum, Munke Mose eller Eventyrhaven, som er populære valg enten som endestation eller stop undervejs. Nyborg er kendt for sine fine sandstrande, som er et godt bud på et stop undervejs, hvis I trænger til at blive kølet ned på en varm junidag.

   

  Svendborg huser et af landets største gymnasier, hvilket hele Sydfyn mærker til hver sommer. Også her har I mulighed for at dyppe tæerne på en af de mange strand langs den sydfynske kystlinje.

  Book nemt jeres studentervogn på Fyn

  Findes der noget værre end at bruge uanede mængder tid på at finde den perfekte vogn og udbyder? Hos Young Unite synes vi det skal være nemt for studenterne, og derfor kan du og din klasse let finde jeres drømmevogn med blot få klik. 

   

  Når I bestiller en studentervogn på Fyn gennem Young Unite, bliver I ledt videre til vores samarbejdspartner, Book Studenterkørsel, som har en samlet portal over alle ledige studentervogne i hele landet. 

  Det eneste I skal gøre, er at indtaste jeres klasseinformationer og ønsker til vogn, hvorefter I får præsenteret en liste over ledige vogne, som matcher jeres kriterier.

   

  Vi anbefaler altid at være ude i god tid, da der ofte er rift om visse datoer omkring dimission.

  Priser for studenterkørsel på Fyn

  Når I booker studenterkørsel på Fyn, er prisen afhængig af, hvilken vogn I vælger, datoen og hvor mange elever, I er i klassen. Så snart I har udfyldt formularen i bookingsystemet, får I vist, hvad jeres vogn koster.