Levering

Studenterhuer leveres med GLS til en pakkeshop nær dit hjem. Ønsker du levering til din skole, så kontakt os endelig, så vil vi forsøge at hjælpe dig med det. Prisen for levering af en studenterhue til pakkeshop er 59,-

 

 

Har du købt en studenterhue til 2024 studenterhuerne bliver den sendt afsted til dig i maj 2024. 

Blå bog leveres direkte fra vores trykkeri med Post Nord. 

Klassebog kan leveres direkte til skolen eller med hjemmelevering for 199,-

Årgangsbog leveres til skolen og koster 49,- pr klasse. Forventet produktions- og leveringstid er 14 dage fra ordrens afgivelse. 

 

Studietøj leveres direkte fra vores trykkeri og ud til din skole via GLS. Prisen for levering afhænger af mængden af tøj, og ligger på 99,- pr. 25 stk. tøj

Reklamation

Du har 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du ikke kan påberåbe dig fejl og mangler, der viser sig mere end 24 måneder efter, varen er leveret. Eventuelle fejl eller mangler ved det modtagne skal påberåbes inden for rimelig tid efter, de er konstateret eller burde være konstateret, hvorfor du bedes kontakte os inden du sender varen på hej@youngunite.dk

Det pointeres, at risikoen for varer købt hos Young Unite overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Fristen for reklamation løber tilsvarende fra leveringstidspunktet og skal påberåbes inden rimelig tid efter, at du har opdaget eller burde have opdaget fejlen. 

I udgangspunktet vil reklamation indenfor to måneder, efter at fejlen er opdaget betragtes som rettidig.

Såfremt du har en berettiget reklamation, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller et afslag i prisen, afhængig af de konkrete omstændigheder.

Det bemærkes, at du som forbruger skal du angive og dokumentere, hvordan fejlen eller manglen er kommet til udtryk eller opdaget, herunder hvornår.

Såfremt reklamationen er berettiget, vil du få refunderet dine rimelige fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig stand og emballage og det anbefales, at en kvittering for afsendelsen medsendes, så fragtomkostninger kan tilbagebetales.

Ved enhver reklamation skal du medsende en ordrebekræftelse, detaljeret beskrivelse af problemet og faktura.

Du er velkommen til at genanvende emballagen, som du modtog varen i.

Kontakt os for at få adressen til tilbagelevering.

Hvis varen var beskadiget ved modtagelsen, eller hvis du har fået en forkert vare, beder vi dig sende os varen indenfor 14 dage efter modtagelsen.

Se også vores handelsbetingelser