Min. 10 trøjer pr. bestilling. Forventet produktions- og leveringstid er 14 dage fra ordrens afgivelse

Studietrøje

Design en studietrøje til dig og din klasse

  • Design din egen trøje og bestil sammen med klassen
  • Importér klassens rygtryk til trøjen
  • Hav ALT samlet på ét login

Design selv, bestil sammen

Vi har gjort det nemt for dig og din klasse at bestille en studietrøje med tryk!

 

Du kan nemlig designe din egen trøje, så du får lige præcis den størrelse og farve, du kunne tænke dig – men bestille den sammen med klassen, så du sikrer dig, at du får klassens tryk på ryggen, og modtager trøjen inden I skal bruge den – nemt ikke? Og det bedste af alt er, at vi har samlet studietrøjer, studenterhuer, blå bog og studenterkørsel på ét login. Køb studietrøjer her!

 

Din klasses admin kan oprette et klassekøb, uploade jeres rygtryk og bestille trøjerne. Selvom I har oprettet et klassekøb, kan du stadig gå ind og designe din trøje, så du er klar til at bestille. Klassekøbet skal bestå af minimum 10 trøjer.

Så nemt er det, at bestille studietrøjer

  • Klassens admin opretter et klassekøb

 

  • Hver elev designer sin egen trøje og tilføjer den til klassekøbet

 

 

  • Klassens admin bestiller jeres trøjer samlet og de bliver leveret til skolen

En studietrøje viser fællesskab

Vi elsker studietrøjer og historierne bag – hver historie er unik, præcis ligesom hver enkelt klasse. En studietrøje skal ses som et symbol på fællesskabet og sammenholdet i klassen. Mange klasser køber en studieturstrøje med et fælles rygtryk, når de skal på studietur. Rygtrykket, som er studieturstrøjens logo, er som oftest tegnet af en fra klassen. Det er forskelligt, hvad studieturstrøjens tryk symboliserer, men vi ser ofte, at klassens navne og studieturens destination går igen.

Hvornår bruger man studietrøjer?

Mange klasser vælger at bestille en studietrøje, når de skal på studietur. Men der er faktisk ingen regler for, hvornår og til hvad du kan bestille studietrøjer. Måske vil I have en trøje til jeres fodboldturnering, idrætsdag eller studenterkørsel? Kun fantasien sætter grænser, og I kan bestille lige så mange trøjer, som I vil!

Levering af studietrøjerne

Studietrøjerne leveres direkte fra vores trykkeri og til din skole via GLS.

Prisen for levering afhænger af mængden og koster 99 kr. pr. 25 stk. tøj.

Forventet produktions- og leveringstid er ca 14 dage fra ordrens afgivelse. 

FAQ

Det er helt op til dig selv at bestemme, hvad der skal stå på studietrøjen. Mange vælger at skrive klassens navne, studieturens destination eller sjove bemærkninger, som kendetegner klassen.

Lav din studietrøje hos Young Unite. Du klikker ind i vores brugervenlige designsystem, og kan herefter gå i gang med at designe din egen unikke trøje. Upload dit eget eller klassens rygtryk og leg med de forskellige funktioner. 

Der er ingen regler om, hvornår du får brug for en studietrøje. Mange klasser vælger at bestille en fælles trøje som et symbol på fællesskabet i klassen eller i forbindelse med en studietur. Derudover er trøjen også et sjovt minde for livet. 

Du kan ændre i din ordre, indtil klassens admin har lagt bestillingen.