Klassebog: 169 kr. stk. Årgangsbog: 269 kr. stk. Forventet produktions- og leveringstid er 14 dage fra ordrens afgivelse

Blå bog

Lav jeres
egen blå bog

  • Specialudviklet skriveprogram
  • Skriv løbende gennem hele studiet
  • Mulighed for både klassebog og årgangsbog

Start din blå bog på første år

En af de fedeste ting ved Young Unites blå bøger er, at du og din klasse kan skrive i den i løbet af hele studietiden. Mange vælger at skrive i bogen i slutningen af det sidste år på studiet, men hvorfor ikke starte allerede på første år?

 

Gymnasietiden er fyldt med utallige sjove oplevelser og bemærkninger, og derfor synes vi, at I skal have mulighed for at skrive dem ned med det samme, mens I stadig har guldkornene i frisk erindring. Det er super sjovt at skrive i den blå bog, så hvorfor ikke forlænge denne proces og starte tidligt?

 

Sammen med din blå bog kan du på Young Unite også bestille studenterhuer, studenterkørsel og studietrøjer.

Specialudviklet blå bog editor

Hvordan laver man en bog? Hvem skriver om hvem? Hvordan undgår jeg at se min egen side? Hvilket program skriver vi i? Hvor skal bogen trykkes? Hvornår skal den bestilles?

 

Bare rolig, det har vi alt sammen styr på! Vi har nemlig løst alle disse problemer for dig i vores super smarte, specialudviklede skriveprogram. Opret din klasse og få jeres admin til at oprette bogen – herefter kan I frit tilgå den blå bog online og fylde den med de sjoveste historier om jeres klassekammerater. 

 

Hvilke kategorier I vælger til hver person, er helt op til jer selv. På den måde kan I skræddersy den perfekte blå bog til hele klassen – lige når I har lyst!

 

 

Blå bog 📘 step-by-step

1. Opret jeres klasse

Opret en profil, vælg en admin som skal oprette jeres klasse

2. Begynd at skrive

Skriv på jeres blå bog fra første dag på jeres studietid og løbende gennem årene – så glemmer I intet!

3. Hvilken type bog?

Vil I have en bog kun for jeres klasse, eller vil I samle en bog for flere klasser på årgangen?

4. Checkliste

Er alle, der gerne vil, med i bogen? Er klassens side lavet? Har alle godkendt deres side, inden bogen bestilles?

5. Bestil

Bestil bøgerne og de lander hos jer efter senest 14 dage!

Se den fulde guide her 

Bestilling af blå bog

Bestil din blå bog nemt og bekvemt hos Young Unite. Skriv i din bog i løbet af studietiden, og når alle sider er skrevet, låser klassens admin bogen, og alle kan godkende deres egen side. Du bestemmer selv, om du vil se din side eller ej – det er nemlig helt op til dig, om du vil overraskes, eller om du har det bedst med et lille sneak peak, så du ved, hvad din side indeholder. Når alle har godkendt deres side, bestiller admin bogen, hvorefter den lander hos jer til jeres studentertid! Vores blå bog pris er kun 169,- pr. bog.

Levering af blå bog

Jeres blå bøger bliver leveret direkte fra vores trykkeri med Post Nord. Du kan selv vælge om bøgerne skal leveres til din skole eller til en pakkeboks nær dig. Prisen for levering af bøger afhænger af antallet af bøger, og ligger mellem 75-85 kr. alt efter pakkens vægt. Forventet produktions- og leveringstid er 14 dage fra ordrens afgivelse. 

Hvad er en blå bog?

En blå bog er en bog samlet med minder og billeder om dig og dine klassekammerater, og måske en hilsen fra jeres yndlingslærer. Ikke mange kan huske de helt små detaljer og alle de sjove historier fra studietiden, når man først har fået studenterhuen på, og årene går.

 

Derfor er det en fantastisk ting at have en bog, som man kan sætte sig og bladre i, når man savner studietiden og de andre fra klassen. En blå bog er en unik mulighed for at forevige alle jeres minder, historier, citater, bommerter, mål og drømme, som I kan kigge tilbage på resten af livet – det vil I ikke fortryde! Bogen er lavet med et solidt hard cover, så den kan holde mange år!

 

Hos Young Unite kan du skrive og bestille din blå bog – køb den samlet til hele klassen, så I hver især har jeres eget eksemplar. Du finder al blå bog info her på siden både omkring levering, ideer til bogens indhold og pris.

 

Læs vores guide til blå bog her!

Ofte stillede spørgsmål om Blå Bog (FAQ)

En blå bog indeholder sjove historier og bemærkninger om hver enkelt elev og klassen som helhed, i studietiden. Bestil din klasses egen unikke bog hos Young Unite.

Lav din egen unikke blå bog ved hjælp af vores smarte specialudviklede skriveprogram. Rediger bogen lige så ofte som I vil.

Den blå bog er en oversigt over en persons begivenheder og bedrifter i livet. Begrebet stammer oprindeligt fra 1910, som også var året, hvor Kraks Blå Bog udkom.
I dag er det blandt afgangselever udbredt at udfylde en blå bog til minde om hinanden og studietiden.