Guide til blå bog

1. Opret jeres klasse hos Young Unite

Det første I skal gøre for at begynde jeres blå bog, er at oprette jeres klasse hos Young Unite. 

 

Den person I gerne vil have skal stå for jeres forskellige bestillinger, vælger I til at oprette klassen. Personen bliver nu admin, og kan invitere jer andre ind i klassen som elever.

2. Let the writing begin

Når klassen er oprettet, så er I faktisk klar til at skrive i jeres blå bog – nemt ikke? Det gode ved at starte så tidligt som muligt på jeres blå bog er, at I kan få alle de sjove og saftige detaljer med lige fra starten, uden at skulle gå og huske på at få skrevet dem med.

 

Kommer der nye i klassen kan de nemt tilføjes, og dropper nogle ud så kan I fjerne dem fra klassen. Vores blå bog kan altså nemt følge jer i alle jeres studieår, og tilpasses og udvides løbende.

3. Klassebog eller årgangsbog?

Mens I skriver jeres blå bog skal I overveje, om I vil have en bog kun for klassen, eller om I vil samle jer sammen med de andre fra jeres årgang, som skriver blå bog hos Young Unite.

 

Alle der vælger årgangsbog på den samme årgang på den samme skole, bliver samlet til én årgangsbog med de forskellige klasser. Det er helt op til dig og din klasse hvad I vælger, men det kan være en god idé at snakke med de andre på årgangen, hvis I gerne vil have dem med I jeres årgangsbog hos Young Unite.

 

En klassebog koster 169 pr. styk og en årgangsbog koster 269 pr. styk. 

4. Checkliste

Gennemgå checklisten, når I er klar til at bestille, for at sikre at I har husket det hele.

Husk at holde den gode tone, så alle er glade og tilfredse

5. Bestil bogen

Når I nærmer jer slutningen af jeres sidste år, og de sidste minder og oplevelser er skrevet ind I jeres blå bog, er det på tide at bestille den.

Bogen tager kun 14 dage om at blive produceret og leveret, så I skal faktisk bare regne bagud, og bestille dem senest en 2-3 uger før I skal bruge dem – så lander jeres helt skræddersyede blå bog hos jer!