Konkurrencebetingelser

1. Tilbud til brugere

YOUNG UNITE tilbyder løbende en række særlige fordele, som er rettet specifikt og eksklusivt til registrerede brugere hos YOUNG UNITE. Disse tilbud kan være fra YOUNG UNITE, et af YOUNG UNITEs koncernforbundne selskaber eller fra en af YOUNG UNITEs faste samarbejdspartnere eller tredjepart, som har tilbud rettet særligt mod brugerne.


Ved accept af disse brugervilkår til YOUNG UNITE giver du samtidig samtykke til, at YOUNG UNITE må kontakte dig med denne markedsføring.
For at få mest mulig glæde af disse tilbud, tilpasser YOUNG UNITE disse tilbud, så de er relevante for dig. Det sker ved brug af de data, som YOUNG UNITE har registreret om dig som bruger.

2. Registrering af dine data, samt brug og beskyttelse af data

YOUNG UNITE vil løbende foretage registrering af de oplysninger, som bliver afgivet i din profil, samt de oplysninger som fremkommer, når du er logget ind som bruger på YOUNG UNITEs platform, ligesom der foretages registrering af dine køb hos YOUNG UNITE eller en samarbejdspartner til YOUNG UNITE.

De registrerede oplysninger bruges til:

  • At administrere dit medlemskab
  • At få maksimalt udbytte af de programmer og services som YOUNG UNITE stiller til rådighed på platformen
  • At tilpasse og give dig adgang til medlemstilbud og tilbud fra samarbejdspartnere
  • At målrette YOUNG UNITEs markedsføring til dig, såfremt du ikke har fravalgt at modtage en sådan markedsføring

Registrerede data om dine generelle oplysninger vil kunne udveksles med tredjepart for at udarbejde og tilpasse tilbud til dig.
Ligeledes vil registrerede data, samt din brugerprofil, kunne overdrages til koncernforbundne virksomheder inden for YOUNG UNITEs ejerkreds.
Dine registrerede data vil ikke blive solgt til tredjemand.
Du kan altid læse mere om YOUNG UNITEs ”Politik for databehandling”, som er tilgængelig her

3. Ændring af betingelser

Disse brugerbetingelser kan ændres ensidigt af YOUNG UNITEs. I tilfælde af væsentlig ændring, vil du blive varslet herom med 4 ugers varsel. Ønsker du ikke at fortsætte som bruger på de nye vilkår, vil du kunne nå at reagere på ændringen.

4. Udmeldelse

Du kan til enhver tid bede om at få slettet din bruger på YOUNG UNITE. Sletning sker på din brugerprofil, eller ved henvendelse på mail til YOUNG UNITE. Efter bekræftelse på ophør, vil du ikke længere kunne gøre brug af tilbud og rabatter fra YOUNG UNITE eller samarbejdspartnerne.