Studenterkørsel 2025 - Skab minder for livet

Sidste elev har netop bestået studentereksamen og forud venter den famøse studenteruge, som alle nyudklækkede studenter har ventet på i årevis. De første bestillinger for studenterkørsel 2025 er allerede tikket ind, og det er med at være hurtig, hvis du og din klasse ønsker at køre på drømmedatoen.

 

Book jeres studenterkørsel gennem Young Unite, og få jer en uforglemmelig vogntur, som I sent vil glemme.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Booking af studenterkørsel 2025

  Det skal være nemt at booke studenterkørsel, og derfor sørger vi for det hele, så snart I har lagt jeres bestilling. Vi tager godt hånd om de unge danske studenter, og I vil på intet tidspunkt opleve at være overladt til jer selv. Studentertiden og vognturen skal ikke forbindes med spekulationer og stress, hvorfor vi er med jer fra start til slut. Tøv derfor aldrig med at kontakte os, hvis der opstår spørgsmål undervejs.

   

  Vi samarbejder med landets største samling af studentervogne, og I har derfor rig mulighed for at leje lige præcis den vogn, I går og drømmer om.

  Så nemt er det at booke en vogn

  Når I vælger at leje studentervogn for 2025, skal I blot indtaste klasseinformationer og dato, hvorefter systemet automatisk matcher deres kriterier med ledige vogne. I får også vist prisen pr. elev og samlet pris – i kronologisk rækkefølge. Uanset om I ønsker at køre i en traditionel veteranlastbil, partybus, hestevogn eller militærkøretøj, vil ledige vogne fremgå i listen.

   

  Når I booker studenterkørsel 2025 gennem Young Unite, får I samtidig gratis adgang til det smarte ruteplanlægningsprogram, Studenterruten. Det har aldrig været nemmere at beregne en rute – programmet gør nemlig hele arbejdet for jer. Så snart I har indtastet adresser, og hvor lang tid I ønsker at være hvert sted, beregner programmet den bedste rute.

  Gør lidt ekstra ud af vognturen

  I bliver kun studenter én gang i livet, hvorfor mange klasser vælger at gøre lidt ekstra ud af det. Vidste I, at I nemt kan tilkøbe ekstra ydelser gennem vores side?

  Pift vognen op med studenterpakker

  I kan også vælge at tilkøbe en af vores studenterpakker, som indeholder alt til at holde festen kørende. Samtidig sparer I også tid, fordi I ikke skal rundt i butikker, eller bestille pynt og lir fra forskellige webshops. Fik vi nævnt, at pakkerne er udformet i samarbejde med tidligere studenter? Vi garanterer jer, at I ikke får en kedelig køretur med studenterpakker fra Young Unite.