Handelsbetingelser

Disse betingelser (Handelsbetingelser) gælder for din brug af youngunite.dk, samt handel via Book Studenterkørsel ApS (Young Unite).

Referencer til ”hjemmesiden” inkluderer https://www.youngunite.dk eller andre hjemmesider, services, software, applikationer eller medier kontrolleret af Young Unite.

 

Nærværende salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra youngunite.dk.

Ved at bruge hjemmesiden, herunder dennes produkter bekræfter du, at du er 16 år eller ældre, og/eller er i besiddelse af juridisk forældre- eller værgeaccept af din brug.

Hvis du ikke kan acceptere disse Handelsbetingelser frabedes du at benytte hjemmesiden.

1) Generelle oplysninger

Book Studenterkørsel ApS

Kongevej 1, Vestbirk

8752 Østbirk

Danmark

 

Mailadresse: hej@youngunite.dk

CVR-nummer: 35 81 42 72

 

Young Unite tager forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt og udskudt leveringstid.

2) Betaling

Young Unite tilbyder følgende betalingsmuligheder:

 

 • Dankort
 • VISA
 • Mastercard
 • MobilePay

 

Alle priser angives i DKK og inkl. moms.

 

Ifm. køb af studenterpakker, betales der, uanset sortiment, en forudbetaling på kr. 999,- ved ordreafgivelse. Restbeløbet betales til Young Unite iflg. aftale, dog senest 1. maj i kørselsåret.

Betalingen trækkes i forbindelse med afgivelse af ordre.

3) Levering

Young Unite anvender tredjemand i relation til levering i Danmark. 

 

For vores produkter gælder følgende leveringsbetingelser:

 

Studenterhue
Ved bestilling inden 1. november i kalenderåret før dimission, leveres ordren til skolens adresse. Ordren leveres i marts i dimissionsåret.

 

Ved bestilling efter 1. november i kalenderåret før dimission, leveres ordren til en valgfri adresse. Ordren leveres indenfor 1-5 hverdage efter afsendelse.

 

Blå bog

Det er muligt at få ordren leveret på skolens adresse eller en valgfri adresse. Ordren leveres indenfor 1-5 hverdage efter afsendelse.

 

Studietøj

Ordren leveres til skolens adresse indenfor 1-5 hverdage efter afsendelse.

 

Studenterpakke

Ordren leveres på en valgfri adresse, dog kun til kantsten ved etageejendomme og ikke til skolens adresse. Såfremt ingen er til stede til at modtage leveringen, og genlevering dermed er nødvendig, vil der pålægges gebyr pr. forsøg for genlevering. Ordren leveres 1-3 hverdage efter afsendelse.

 

Leveringspriser fra 70 kr.

 

Det er ikke muligt at afhente bestilte varer hos Young Unite.

4) Hvad tilbyder Young Unite

Young Unite tilbyder via vores hjemmeside:

 

 1. Muligheden for at designe og bestille studenterhue.
 2. Muligheden for at designe og bestille blå bog.
 3. Muligheden for at designe og bestille studietøj.
 4. Muligheden for, på en nem og overskuelig måde, at finde frem til relevante (deltagende) udbydere af studenterkørsel, ud fra ens specifikke kriterier.
 5. Muligheden for at booke studenterkørsel hos de deltagende udbydere.
 6. Køb af produkter og serviceydelser, der relaterer sig til studerende/studenter
 7. Mulighed for tilkøb af opbevaring af kopi af de ydelser, som erhverves.

 

Samt enkeltstående varer og ydelser, som tilbydes enten som kampagner eller varigt.

5) Indhold på vores hjemmeside

Young Unite kan inkludere indhold eller links til 3. parter eller 3. parts hjemmesider, såsom – men ikke begrænset til – info om opbygning og billeder af vogne, studenterpakker, DJ-udlejning m.m.

 

Young Unite godkender ikke det indhold, der leveres fra 3. part, og som offentliggøres på dets hjemmeside.

 

Young Unite giver ingen garantier i forbindelse med information leveret af 3. part og kan ikke stilles ansvarlig herfor. Vi håber selvfølgelig, at det til hver en tid vil være en god og positiv oplevelse at benytte de services youngunite.dk stiller til rådighed, dog kan Young Unite ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler ved ydelsen, kommunikation eller lignende, som skal leveres af tredjemand.

6) Brug af vores online services

Ved brug af vores online services på hjemmesiden indestår du for at

 

 1. være mindst 18 år eller ældre. Hvis du er under 18 skal en myndig forældre eller værge samtykke herfor.
 2. acceptere at tage fuldt ansvar for dine aktiviteter på hjemmesiden, herunder i forbindelse med online booking.

 

Young Unite forbeholder sig retten til, uden nærmere begrundelse, at afvise betjening af enhver kunde, såfremt Young Unite finder det nødvendigt. Young Unite forbeholder sig tilsvarende retten til at annullere din booking og/eller ordre, og i samme forbindelse bestræbe sig efter at informere dig om dette.

7) Fortrydelsesret

I henhold til forbrugeraftaleloven har du ret til at fortryde og returnere dit køb senest 14 kalenderdage, efter at du har modtaget varen eller fra aftalens indgåelse. I denne periode er du berettiget til tilbagebetaling. Ønsker du at gøre din fortrydelsesret gældende, skal dette ske ved at udfylde vores standardfortrydelsesformular, som du finder her

 

Ved levering af varer og tjenesteydelser samtykker du til, at Young Unite eller tredjemand kan gå i gang med at producere varen eller levere ydelsen, hvorved fortrydelsesfristen ophører, når varen/ydelsen er leveret.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er fortrydelsesret på varer, som er fremstillet specifikt efter dine ønsker, eller som bærer et tydeligt personligt præg. Såfremt du vælger at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du sende eller aflevere den pågældende vare til os, uden unødig forsinkelse – dog senest 14 dage efter den dato, hvor du har informeret os om, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret.

 

Omkostninger i forbindelse med returneringen, skal du selv afholde. Du er ligeledes selv ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Du gøres tillige opmærksom på, at du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det er tilladt at prøve varen, men varen skal tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, som den var i, da du modtog varen.

 

Såfremt varen er tilsmudset, beskadiget, klippet mærker af/i eller på anden måde forringet, kan det betyde, at varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand. Young Unite kan dermed fratrække et forholdsmæssigt beløb svarende til forringelsen.

 

Fra det tidspunkt varen leveres, bærer du risikoen for varen. Ligeledes hæfter du også for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes en anden håndtering, end hvad der er nødvendigt, for at kunne bestemme varens art, egenskaber, samt den måde hvorpå varen fungerer.

 

Ved udnyttelse af din fortrydelsesret, tilbagebetales alle beløb modtaget fra dig. Hvad angår leveringsomkostninger, tilbagebetales dog ikke eventuelle ekstraomkostninger på baggrund af, at du har valgt en dyrere leveringsmetode, end den billigste vi tilbyder. Tilbagebetalingen sker senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

8) Reklamation

Du har 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du ikke kan påberåbe dig fejl og mangler, der viser sig mere end 24 måneder efter, varen er leveret. Eventuelle fejl eller mangler ved det modtagne skal påberåbes inden for rimelig tid efter, de er konstateret eller burde være konstateret, hvorfor du bedes kontakte os inden du sender varen på hej@youngunite.dk

 

Det pointeres, at risikoen for varer købt hos Young Unite overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Fristen for reklamation løber tilsvarende fra leveringstidspunktet og skal påberåbes inden rimelig tid efter, at du har opdaget eller burde have opdaget fejlen. 

 

Det pointeres, at risikoen for varer købt hos Young Unite overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Fristen for reklamation løber tilsvarende fra leveringstidspunktet og skal påberåbes inden rimelig tid efter, at du har opdaget eller burde have opdaget fejlen. 

 

Såfremt du har en berettiget reklamation, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller et afslag i prisen, afhængig af de konkrete omstændigheder.

 

Det bemærkes, at du som forbruger skal du angive og dokumentere, hvordan fejlen eller manglen er kommet til udtryk eller opdaget, herunder hvornår.

 

Såfremt reklamationen er berettiget, vil du få refunderet dine rimelige fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig stand og emballage og det anbefales, at en kvittering for afsendelsen medsendes, så fragtomkostninger kan tilbagebetales.

 

Ved enhver reklamation skal du medsende en ordrebekræftelse, detaljeret beskrivelse af problemet og faktura.

 

Du er velkommen til at genanvende emballagen, som du modtog varen i.

 

Kontakt os for at få adressen til tilbagelevering.

 

Hvis varen var beskadiget ved modtagelsen, eller hvis du har fået en forkert vare, beder vi dig sende os varen indenfor 14 dage efter modtagelsen.

9) Registrering og konti

For at kunne benytte vores online platform og de funktioner gjort tilgængelige via vores hjemmeside, er det nødvendigt, at du registrerer dig hos os. Dette sker for at vi kan tilbyde dig en nem adgang til at kunne se dine ordrer og booking, eventuelle fordele og specielle tilbud. Young Unite forbeholder sig retten til at afvise en ny registrering eller at annullere en eksisterende registrering af bruger når som helst. For at kunne registreret dig, er det nødvendigt at du oplyser relevante personlige informationer, som inkluderer dit navn, adresse, kontaktoplysninger og andet.

 

Vores politik for databehandling beskriver, hvordan vi behandler personlig oplysninger. Når du har registreret dig hos os, vil du enten blive bedt om at oprette en selvvalgt adgangskode, eller modtage en automatisk genereret adgangskode til din konto. Det er dit ansvar at holde din adgangskode privat og fortrolig, og samtidig at øjeblikkeligt underrette os, hvis du mistænker nogen uautoriseret brug af din emailadresse eller adgangskode.

10) Indsendelse af information til vores hjemmeside

Young Unite giver brugeren mulighed for, nu eller i fremtiden, via hjemmesiden og apps, at indsende tekst, billede og video (Brugerindhold). Alt indsendt materiale, modtaget via hjemmesiden apps eller sociale medier, bliver Young Unites ejendom ved modtagelse.

 

Young Unite forbeholder sig retten til ikke at offentliggøre brugerindhold på hjemmesiden, samt til at fjerne indhold af stødende, chikanerende eller lignende art. Du er samtidig indforstået med, at Young Unite må offentliggøre dit navn og brugerindhold på hjemmesiden, sociale medier eller andre medier kontrolleret af Young Unite.

 

Såfremt du indsender/uploader ophavsretligt beskyttet materiale eller i øvrigt anvender materialer i strid med loven, vil Young Unite anmelde sagen til de rette myndigheder.

11) Rettigheder

Alt indhold på hjemmesiden, inklusiv tekst, scripts, billeder, flashfiler, grafik, lyd, musik, videoer, interaktive funktioner og lignende ejes eller er licenseret til Young Unite . Brugen af dette indhold er underlagt copyright og andre intellektuelle ejendomsretter gældende ifølge dansk lovgivning. Young Unite forbeholder sig alle rettigheder der ikke udtrykkeligt er anført i disse handelsbetingelser.

12) Begrænsning af ansvar og force majeure

Young Unite påtager sig ikke noget ansvar udover det, der fremgår af ovennævnte punkter, og kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader, som følge af benyttelse af formidlingsplatformen, apps, services eller lignende. Ligeledes fremhæves det, at Young Unite ikke kan holdes ansvarlig for ophavsretlige krænkelser, fejl ved foto, som brugerne har lagt ud. Tilsvarende vil eventuelle mangler eller fejl ved tredjemands ydelse ikke kunne påberåbes overfor Young Unite.

 

Young Unite er ikke erstatningspligtig for manglende opfyldelse af Young Unite’s forpligtelser, tjenester etc, såfremt Young Unite kan godtgøre at dette skyldes en hindring uden for Young Unite’s kontrol såsom, men ikke begrænset til, krig, krigslignende situationer, brand, strejke, lockout, eksport- eller importforbud, embargo, teknisk nedbrud, hacker angreb, forsinket eller mangelfuld levering af materialer fra underleverandører, produktionsstop, mangel på energi eller transportmuligheder.

 

I så fald er Young Unite berettiget til at forlænge leveringstiden tilsvarende eller til at hæve aftalen. Så snart hindringen er ophørt, er hver af parterne forpligtet ifølge aftalen, med mindre Young Unite forinden har hævet denne. En hindring på mere end 3 måneder berettiger hver af parterne til at hæve aftalen.

13) Vilkår for sikring mod konkurs

Såfremt sikring af konkurs er tilkøbt separat eller tilvalgt ifm. booking af studentervogn, gælder flg. vilkår:

 

 1. Pris og dækning

  Prisen er 15% af bookingens totale pris inkl. moms.

  Udbetalingen modregnes ikke i evt. dividender kunden efterfølgende måtte opnå hos konkursboet.

  Sikringen dækker alene det beløb, der dokumenteret er betalt til udbyderen for selve studenterkørslen, og kommer til udbetaling i tilfælde af, at den pågældende udbyder går konkurs inden kørslen skal leveres. Det er således en betingelse, at der er afsagt konkursdekret over den pågældende udbyder inden klassens kørselsdato.

  Der ydes ikke dækning for tab som følge af mistet kørsel, eller for beløb betalt til merydelser som f.eks. (men ikke begrænset til) DJ, diskolys, lydpakker, div. gadgets og lignende. Ligeledes ydes der ikke dækning på baggrund af anden form for aflysning eller annullering af kørslen – f.eks. rykning af dato, annullering pga. overbooking og lignende.

 2. Udbetaling

  Rammes en klasses leverandør af studenterkørsel af konkurs inden klassens kørselsdato(er), vil Young Unite forsøge at hjælpe klassen med at finde en ny leverandør af studenterkørsel, via sine opkoblede udbydere. Såfremt det lykkes at finde en ledig vogn, der ikke afviger væsentligt fra den oprindeligt bookede vogn med maksimum +/- 2 dages afvigelse fra den/de oprindeligt bookede dato(er), er Young Unite berettiget til at dække klassens tab med denne alternative løsning, frem for udbetaling af det beløb, der er betalt til den konkursramte leverandør jf. pkt. 1.

 3. Accept og ikrafttrædelse

  Young Unite er berettiget til at foretage en kreditvurdering af den pågældende leverandør af studenterkørslen, inden sikringen tegnes. Ydermere forbeholdes retten til at kunne afvise enhver ansøgning om sikring, uden yderligere begrundelse. Sikringen kan betegnes som gyldig, så snart betaling herfor er foretaget.

14) Ændringer til disse betingelser

Young Unite må, når vi finder det passende, tilføje eller på anden måde tilrette disse handelsbetingelser. Young Unite anbefaler, at du læser handelsbetingelser grundigt, hver gang du besøger hjemmesiden, da de kan påvirke dine rettigheder.

15) Værdikoder, rabatter og kampagner

Young Unite kan fra tid til anden vælge at tilbyde værdikoder, gavekort eller rabatter. Værdikoder, rabatter eller gavekort tilbudt via hjemmesiden, apps eller andre medier, kan ikke indløses til kontanter hos Young Unite , eller bruges efter deres respektive udløbsdato. Young Unite har ingen forpligtelse til at indløse nogen værdikoder, rabatter eller gavekort, hvis Young Unite bedømmer disse til at være ændret i eller forfalsket. Ved brug af en rabatkode, skal hele beløbet benyttes på én gang. Eventuel overskydende beløb bortfalder.

16) Lovgrundlag

Young Unite indgår alle aftaler på dansk og efter dansk ret. Når du benytter www.youngunite.dk gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler såvel som reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

 

 

Young Unite tager forbehold for trykfejl, mangelfulde beskrivelser, ændringer af moms og afgifter.

 

Version opdateret d. 2. maj 2023