Guide til Studententerruten

Adgang til Studenterruten

Du tilgår Studenterruten via dit elevlogin.

 

Det er kun klassens kontaktperson der kan tilgå programmet.

 

Inde i Studenterruten har du mulighed for enten at importere jeres klasserregistrering til ruten, eller blot skrive de forskellige adresser ind,

som I gerne vil forbi. Importerer du fra klasseregistreringen kan du stadig sagtens ændre adresser, fjerne og tilføje stop. Du kan flytte rundt på stoppene ved at trække i dem, og finde den bedste rækkefølge for jer.

 

Når du er færdig med ruten, klikker du på download PDF. Her får du 2 PDF’er, én til vognmand og én til elev. Den til vognmand sender du til jeres vognfirma, og den til elev kan du sende til klassen og forældre. Du kan altid gå ind i Studenterruten igen, ændre ruten, og downloade en ny ned, men sørg for at aftal med vognfirmaet hvis der laves ændringer eller ny rute.

Tips til at planlægge ruten

Tid på stoppene

Vi anbefaler at I har minimum 15 minutter, og meget gerne 20 minutter eller mere ved hvert stop. Husk på at I skal have en fed tur uden stress, og at det nemt tager 3-4 minutter at komme ud og ind af vognen hver gang, og så er der altså ikke meget tid til at spise din mors pizzasnegle, hvis I kun har afsat 10 minutter til hvert stop. 

 

Sørg derfor for at have god tid på hvert stop, så I får en fed og afslappet tur med plads til sjov og spas. Ruten beregner selv den gennemsnitlige besøgstid, så det er afstanden og antallet af stops der afgør jeres tider. 

 

Vil I gerne købe ekstra timer, så spørg jeres vognmand om det er muligt at tilkøbe ekstra timer, og skriv til os på chatten eller mail for at få dem tilføjet i Studenterruten.

Afsæt tid til pyntning af vognen

Husk at afsætte tid til at pynte vognen på første stop. 

Vi anbefaler ca. 30 min, alt efter hvor meget pynt I har, og hvor meget I har forberedt, inden vognen ankommer. 

 

Sørg for at banneret er malet senest dagen før, så malingen er tør.

 

Vidste du I kan købe en færdig studenterpakke med banner og alt I skal bruge til at pynte jeres studenterkørsel? Se vores udvalg her 🎉

Spar tid ved at slå stop sammen

Hvis I er mange i klassen og derfor har mange stops, kan I overveje at slå nogle stop sammen. Hvis der er nogen der bor meget tæt, kan det være en idé at slå det sammen til ét stort stop. 

 

Er der en enkelt der bor meget langt væk, kan det være en idé at denne person slår sig sammen med en anden som bor tættere på, så I ikke skal ligge og køre alt for langt. På denne måde kan I spare tid og få færre stops.

Et stop som ikke er en hjemmeadresse

Vil I til en lokation som ikke er en elevs bopæl, så skriver I blot adressen eller den adresse der er tættest på, og navngiver stoppet så det er tydeligt for chaufføren hvor I vil hen, fx “Springvandet på Park Allé” eller “Bellevue strand”. 

 

I kan også altid snakke med chaufføren på dagen, og fra stop til stop, så der ingen misforståelser er.

Lås stop i længere eller kortere tid

Du kan låse stops hvis I skal være længere eller kortere tid på nogle stops. Måske I gerne vil være længere ved et stop hvor I spiser frokost eller skal bade. 

 

Hvis I gerne vil køre en bestemt vej igennem byen, kan I også indtaste en adresse og låse tiden til 1 min. Så vil ruten guide jer denne vej forbi, men vil ikke beregne tiden som et stop. 

 

Når alle stops er indtastet, klikker du beregn rute, og kan herefter låse de relevante stop. De låste stop forbliver på den tid de er, mens der bliver regnet en gennemsnits besøgstid for de resterende stop. 

 

Det er vigtigt du IKKE låser alle stop, men kun de stop som skal have en speciel tid. Har I for kort tid på jeres stop, så kan I enten tilkøbe timer af vognmanden eller skære ned på antallet af stop.

God tur!