Studenterkørsel i Jylland

Skal du og din klasse med om bord på studentervognen rundt i det jyske, mens musikken brager derudad, solen skinner og de kolde drikkevarer klirrer? Book jeres studenterkørsel i Jylland gennem Young Unite og skab minder for livet. Her finder du alt lige fra studenterkørsel og studenterhuer til studietrøjer og blå bøger.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Studentervognen kører rundt i hele Jylland fra nord til syd

  Når I bestiller jeres studentervogn i Jylland, er der rig mulighed for at planlægge ruten, så I når forbi nogle af de skønne områder, som kendetegner lige netop jeres by. Jylland byder på utallige muligheder, som giver anledning til for at få klip i huen, eller deltage i nogle af de mange studentertraditioner. 

  Aarhus bugner af glade studenter hver sommer, som dimitterer fra et af de mange århusianske gymnasier. Det kan også være, at I skal på en tur gennem smukke Silkeborg og tage en dukkert i Silkeborg Søerne – hermed er en bølge i huen sikret.

   

  Måske befinder I jer i det sønderjyske nær Sønderborg, hvor I giver den gas, når I kører gennem byen ned forbi havnen. Eller også gør I stop ved de 4 hvide mænd i Esbjerg, eller hopper en tur i springvandet på Sct. Catharinæ Plads i Ribe.

   

  Uanset hvilken jysk by du og din klasse dimitterer fra, finder I altid en ledig studentervogn nær jer, som kan tage jer rundt i det smukke jyske.

  Så let er det at booke studentervogn i Jylland

  Det har aldrig været nemmere at booke en studentervogn i Jylland, som det er i dag – det kan nemlig gøres med blot få klik. Når I booker jeres vogn gennem Young Unite, skal I blot indtaste jeres klasseinformationer og ønskedato, hvorefter I bliver ledt videre til vores samarbejdspartner, Book Studenterkørsel. Her får I vist en hel liste over vogne, som matcher jeres kriterier. Scroll gennem siden og få inspiration til den fedeste vogn, som skal køre jer rundt på studenterkørsel i Jylland.

  Studenterkørsel priser i Jylland

  Når I bestiller studenterkørsel i Jylland, er prisen afhængig af flere faktorer. Først og fremmest spiller antallet af elever ind, hvorefter datoen har noget at sige. Visse datoer er nemlig mere populære end andre, hvorfor det er en god ide at være ude i god tid med bestillingen. I får vist prisen på de forskellige vogne, så snart I har udfyldt formularen.