Huebestillinger til 2024 er lukket og vi sender huerne i foråret 2024 

Design din HTX studenterhue her

Bliver du snart student, og er du på udkig efter landets flotteste HTX studenterhue? Hos Young Unite finder du et bredt udvalg af studenterhuer til alle typer ungdomsuddannelser inklusiv højere teknisk eksamen. 

 

 

Når du køber og designer din HTX hue gennem Young Unite, får du en flot klassisk hue med mørkeblåt bånd i den bedste kvalitet. Vores huer er produceret i 35 % bomuld og 65 % polyester. 

 

 

Kokarde er inkluderet i prisen, og det er op til dig selv at vælge, om du ønsker et emblem med et kors eller en merkurstav. Det er også op til dig at afgøre, hvilken farve huens rosette skal have. Har du læst på en international linje, kan du nemt tilvælge et flagbånd til den mørkeblå studenterhues betræk.

3 nemme steps og huen er din

Design din hue

 

Design din hue præcis som du ønsker. 

Gem design

 

Du har mulighed for at gemme dine designs, så du altid kan vende tilbage til dem og sammenligne de forskellige designs.

Bestil din hue

 

Bestil og betal din hue hurtigt og nemt

Dit eget personlige præg

Mange vælger at personliggøre sin HTX studenterhue ved at tilføje en brodering enten foran eller bag på huen. Det er helt op til dig, hvad du vælger. Måske ønsker du en brodering med dit navn, kælenavn eller noget helt tredje? Indtast teksten i feltet i design-programmet, og se hvordan det ser ud på huen.

 

Prisen på en HTX studenterhue afhænger af, hvor meget du gør ud af designet. Hvis du udskifter kantbånd, tilføjer flagbånd eller brodering, vil det påvirke prisen. Det unikke ved en kongeblå studenterhue fra Young Unite er, at du selv designer den, så du får din drømmehue.

Markér afslutningen på studietiden med en marineblå studenterhue

HTX studenterhuens farve er mørkeblå, men den omtales også som en marineblå eller navyblå studenterhue. Huen skiller sig derfor tydeligt ud fra andre studenterhuer med sit mørke, blålige bånd. Elever som har bestået den 3 årig højere tekniske eksamen, har lov til at bære den mørkeblå HTX hue. 

 

Studenterhuen har en lang historie, som går helt tilbage til 1800-tallet. De første studenterhuer var oprindeligt sorte, men de blev efterfølgende erstattet af hvide studenterhuer med bånd, som vi kender fra i dag. Dengang var det kun studenter, der havde fuldført den almene gymnasiale uddannelse, som fik lov til at bære en studenterhue. I dag kan du få en studenterhue, når du har bestået en ungdomsuddannelse med en varighed på minimum 2 år.

 

Når eleven har bestået den sidste eksamen, er det en tradition, at en forælder eller et andet familiemedlem sætter huen på studentens hoved.

Studenterhuer til enhver fremtid

EUDEUXHFHHXHTXIBSTX