Huebestillinger til 2024 er lukket og vi sender huerne i foråret 2024 

Design din HHX studenterhue her

Er det tid til at bestille en HHX studenterhue? Hos Young Unite finder du et stort udvalg af studenterhuer til alle typer ungdomsuddannelser, heriblandt den højere handelseksamen.

Når du køber og designer din HHX hue gennem Young Unite, får du en flot klassisk hue med kongeblåt bånd i bedste kvalitet. Huen og båndet er lavet af 35 % bomuld og 65 % polyester. 

 

Kokarde er inkluderet i prisen, og det er op til dig selv at vælge, om du ønsker et emblem med et kors eller en merkurstav, lige så vel som du vælger den ønskede farve til huens rosette. Du kan nemt tilvælge et flagbånd til HHX huens betræk, hvis du har læst på en international linje. 

3 nemme steps og huen er din

Design din hue

 

Design din hue præcis som du ønsker. 

Gem design

 

Du har mulighed for at gemme dine designs, så du altid kan vende tilbage til dem og sammenligne de forskellige designs.

Bestil din hue

 

Bestil og betal din hue hurtigt og nemt

Gør huen personlig

Mange vælger at personliggøre sin blå studenterhue ved at tilføje en brodering enten foran eller bag på huen. Det er forskelligt, hvad folk skriver, men typisk er det navn, kælenavn eller navnet på uddannelsesstedet – det er helt op til dig, så længe teksten kan være inden for feltet, når du designer din HHX studenterhue.

 

Prisen på en HHX studenterhue afhænger af dit design. Hvis du udskifter kantbånd, tilføjer flagbånd eller brodering, vil det påvirke prisen. Det unikke ved en kongeblå studenterhue fra Young Unite er, at du selv designer den, så den bliver lige præcis, som du ønsker.

Afslut studietiden med en blå hue på toppen

En studenterhue med blå bånd er kendetegnet for HHX studenter. Der findes dog forskellige nuancer af blå, og derfor må HHX huen ikke forveksles med HTX eller HF huerne. Den flotte kongeblå studenterhue er dog ikke til at tage fejl af – den gives til elever, som har bestået den 3 årige højere handelseksamen.

 

Studenterhuen har en lang historie, som går helt tilbage til 1800-tallet. Dengang var det kun studenter, der havde fuldført den almene gymnasiale uddannelse, som fik lov til at bære en studenterhue. De første studenterhuer var oprindeligt sorte, men de blev efterfølgende erstattet med hvide studenterhuer med bånd, som vi kender fra i dag.

 

Når eleven har bestået den sidste eksamen, er det en tradition, at en forælder eller et andet familiemedlem sætter huen på studentens hoved..

Studenterhuer til enhver fremtid

EUDEUXHFHHXHTXIBSTX