Huebestillinger til 2024 er lukket og vi sender huerne i foråret 2024 

Design din IB studenterhue her

Bliver du international student, og er du på udkig efter en flot IB studenterhue? Så er du havnet det rette sted. Hos Young Unite finder du et stort udvalg af studenterhuer til alle typer ungdomsuddannelser, heriblandt den internationale baccalaureate uddannelse.

 

Når du køber og designer din IB hue gennem Young Unite, får du en flot hue med flagbånd, som er lavet af 35% bomuld og 65% polyester.

Der medfølger valgfri kokarde, hvor du selv vælger farve og udseende – du kan vælge mellem et kors og en merkurstav og blandt farverne guld og sølv.

Sæt et personligt præg på IB studenterhuen med en brodering enten foran eller bag på huen.

3 nemme steps og huen er din

Design din hue

 

Design din hue præcis som du ønsker. 

Gem design

 

Du har mulighed for at gemme dine designs, så du altid kan vende tilbage til dem og sammenligne de forskellige designs.

Bestil din hue

 

Bestil og betal din hue hurtigt og nemt

Saml alle minderne i din hue

De fleste husker studentertiden som en dejlig tid med vennerne, fester, utallige opgaver og eksamener og selvfølgelig den længe ventede studenterkørsel samt overrækkelse af huen. Studenterhuen sætter med andre ord låg på studentertiden, og hvorfor ikke gøre studenterhuen med flag til din helt egen?

Design din internationale studenterhue præcis som du vil i vores hue-designer. Mange vælger f.eks. at brodere deres navn, kælenavn eller noget helt tredje, som indikerer tiden som student. 

 

Prisen for studenterhuen med flag afhænger af, hvor meget tilbehør du ønsker at tilføje til huen. Det kan f.eks. være farvet kantbånd eller brodering på huens kant.

Drag ud i verden med en IB studenterhue

Kendetegnet ved IB studenterhuens farve er kantbåndet med forskellige flag. Flagbånd studenterhuen gives til de elever, som har afsluttet en international gymnasial uddannelse, hvor undervisningen foregår på engelsk. IB kan tages på enten 2 eller 3 år, alt efter hvilken baggrund eleven kommer med. 

 

Historisk set skal vi helt tilbage til 1800-tallet, før den første studenterhue så dagens lys. Hovedbeklædningen var oprindeligt tiltænkt studerende, som fuldførte en almen gymnasial uddannelse. Siden da har huen udviklet sig, og flere farver er kommet til med tiden. 

 

Når den sidste eksamen er bestået, får eleven overrakt sin studenterhue. Huen markerer afslutningen på uddannelsen, og det er typisk en af forældrene eller et familiemedlem, som sætter huen på studentens hoved.

Studenterhuer til enhver fremtid

EUDEUXHFHHXHTXIBSTX