Huebestillinger til 2024 er lukket og vi sender huerne i foråret 2024 

Design din STX studenterhue her

Hvor finder du de bedste studenterhuer? Hos Young Unite selvfølgelig! Vi har et bredt udvalg af studenterhuer til alle typer ungdomsuddannelser – herunder den klassiske STX studenterhue. 

Når du køber og designer din STX hue gennem Young Unite, får du en flot klassisk hue med rødt bånd i bedste kvalitet. Huen og båndet er lavet af 35% bomuld og 65% polyester. Der medfølger kokarde, men det er op til dig at vælge farve, og om du ønsker en merkurstav eller et kors som emblem.

Hvis du har læst på en international linje, kan du nemt vælge at tilføje et flagbånd til huens kant.

3 nemme steps og huen er din

Design din hue

 

Design din hue præcis som du ønsker. 

Gem design

 

Du har mulighed for at gemme dine designs, så du altid kan vende tilbage til dem og sammenligne de forskellige designs.

Bestil din hue

 

Bestil og betal din hue hurtigt og nemt

Personligt ned til sidste søm

Du kan vælge at personliggøre din røde studenterhue ved at tilføje en brodering enten foran eller bag på huen. Det er forskelligt, hvad folk skriver, men typisk er det navn, kælenavn eller navnet på uddannelsesstedet – det er helt op til dig, så længe teksten kan være inden for feltet. 

 

Prisen på en STX hue afhænger af, hvordan du vælger at designe den. Du kan f.eks. udskifte kantbåndet, tilføje flagbånd eller brodering. Når du køber en studenterhue hos Young Unite, står du selv for at designe den, så den bliver lige præcis, som du vil have den.  

Den traditionelle studenterhue

Kendetegnet ved STX studenterhuens farve er den flotte bordeaux røde farve, der til dagligt omtales som en rød hue. Huen gives til elever, som har bestået den 3 årige almene gymnasiale uddannelse. 

 

Historisk set var STX huen den første studenterhue, som så dagens lys – faktisk skal vi helt tilbage til 1800-tallet. Elever som færdiggjorde en almen gymnasial uddannelse, kunne bære en studenterhue for at markere afslutningen på uddannelsen. De første studenterhuer var oprindeligt sorte, men de blev efterfølgende erstattet med hvide studenterhuer med bånd, som vi kender fra i dag.

 

På den sidste eksamensdag får den studerende omsider sin studenterhue på. Traditionelt set er det typisk en af forældrene eller et andet familiemedlem, som sætter huen på.

Studenterhuer til enhver fremtid

EUDEUXHFHHXHTXIBSTX