Huebestillinger til 2024 er lukket og vi sender huerne i foråret 2024 

Design din HF studenterhue her

Er du nået til vejs ende, og er på udkig efter landets flotteste HF studenterhue? Hos Young Unite finder du et stort udvalg af studenterhuer – herunder den klassiske lyseblå HF hue.

Når du køber og designer din HF hue gennem Young Unite, modtager du en flot traditionel studenterhue med lyseblå kantbånd i høj kvalitet. Vores huer og bånd er produceret i 35 % bomuld og 65 % polyester.

 

Der medfølger altid kokarde til din lyseblå studenterhue, men du kan frit vælge rosettens farve, og om du ønsker et emblem, der forestiller en merkurstav eller et kors. Hvis du har læst en international HF linje, kan du tilføje et flagbånd til huens kant.

3 nemme steps og huen er din

Design din hue

 

Design din hue præcis som du ønsker. 

Gem design

 

Du har mulighed for at gemme dine designs, så du altid kan vende tilbage til dem og sammenligne de forskellige designs.

Bestil din hue

 

Bestil og betal din hue hurtigt og nemt

Gør din hue mere personlig med ekstra detaljer

Du kan vælge at personliggøre din HF hue ved at tilføje en brodering enten foran eller bag på huen. Det er forskelligt, hvad folk skriver, men typisk er det navn, kælenavn eller navnet på uddannelsesstedet – det er helt op til dig, det er dig, som er designeren.

 

HF studenterhuens pris afhænger af, hvordan du vælger at designe den. Hvis du udskifter kantbåndet med en anden farve, tilføjer fagbånd eller får brodering på kanten, påvirkes prisen.

 

Ønsker du at designe din helt egen HF studenterhue? Så er Young Unite stedet, som får dit ønske til at gå i opfyldelse. Her er det dig, som bestemmer, hvordan slutresultatet på din hue skal se ud.   

Afslut studiet med en studenterhue til HF enkeltfag

HF studenterhuens farve er en flot lyseblå nuance, som gives til elever, der har bestået en 2 årig højere forberedelseseksamen, også kaldet HF. Eksamen giver adgang til at læse videre på erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser. Har du taget HF som enkeltfag, f.eks. på VUC, er du også berettiget til en lyseblå hue på lige fod med dem, som tager en fuld HF. 

 

Har der altid eksisteret en lyseblå studenterhue? Nej, går vi tilbage i historien til 1800-tallet, var det oprindeligt elever, som færdiggjorde en almen gymnasial uddannelse, der måtte bære en studenterhue. Huen havde til formål at markere afslutningen på uddannelsen. Den lyseblå hue så dagens lys tilbage i 1970’erne, og siden hen har mange elever dimitteret med en HF eksamen. 

 

Den sidste eksamensdag markeres selvfølgelig med den længe ventede studenterhue, som traditionelt set sættes på hovedet af enten forældre eller et andet familiemedlem.

Studenterhuer til enhver fremtid

EUDEUXHFHHXHTXIBSTX