Studenterkørsel i Sønderjylland

Leder I efter et sted at booke studenterkørsel i Sønderjylland? Så hop om bord på vognen som tager jer rundt i det sønderjyske efter dimission. Det bliver en dag fuld af godt humør, kolde drikkevarer, traditioner og masser af glædesråb.

Uanset om du kommer fra Sønderborg, Aabenraa, Haderslev eller Tønder, fortjener du og klassen den fedeste afslutning på gymnasietiden. Og det skal selvfølgelig fejres med en festlig lastbilstur gennem byens gader.

Hos Young Unite samarbejder vi med mange forskellige vognudbydere landet over. Det betyder derfor også, at vi har mange slags vogne at vælge imellem. I Vest- og Sønderjylland er det særlig populært at køre i hestevogn. Derfor vælger mange klasser at booke to dages studenterkørsel, da hestevognen ikke kører særlig stærkt.

Book studentervogn i Sønderjylland allerede nu, så I er helt sikre på at få den lastbil eller hestevogn, I helst vil have. Der er stor konkurrence om de mest populære datoer, så hvis I har særlige krav i forhold til vognen, er det med at være ude i god tid. Jo før vognturen er booket, jo før kan I også gå og glæde jer til den og snakke om den i klassen.
Lej studenterkørsel i Sønderjylland gennem Young Unite – vi lover dig, at det bliver den bedste fest, du nogensinde har været til.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

    Dimissionsår

    Tradition for hestevogn - skal I det?

    I Tønder er der stor tradition for at køre med hestevogn. Det giver altid en helt unik stemning i byen, når byens borgere både kan høre lyden af de glade studenters sang, og hestehove som rammer asfalten, og kommer tættere og tættere på. Dette er tegnet på, at sommeren og studenterkørslerne i Sønderjylland er skudt i gang.

    Sønderborg er i studenterugen en festby fyldt med nyudklækkede studenter, som ofte bydes på sønderjysk kaffebord hos de forskellige forældre. Også øen Als er et sted med liv og glade dage i denne uge.

    Hvis du går på en gymnasial uddannelse i Sønderjylland, og du skal ud at køre studenterkørsel med din klasse, så er Young Unite stedet, hvor du lejer en studentervogn i Sønderjylland. Om I vælger en lastbil, hestevogn eller måske begge dele, så garanterer vi, at I får den ultimative afslutning på gymnasielivet.