Studenterkørsel i Aabenraa

Leder du og klassekammeraterne efter studenterkørsel i Aabenraa til den store dag, så er I landet det helt rigtige sted. Vi har nemlig samlet landets dygtigste og erfarne chauffører i Aabenraa-området, som er mere end klar på at fragte jer rundt i Sønderjyllands fedeste by.
Når I hopper om bord på studentervognen, tager den jer gennem bakkede fjordlandskab i øst til store idylliske marklandskaber i vest. Studenterne fra byen er bekendt med den virkelig spændende historie og en by med smukke naturoplevelser.
Studenter fra byen ved hvad de vil have, og det ved vores vognmænd og udbydere i området også. Derfor er I sikret en fantastisk vogntur udover det sædvanlige, når I booker studenterkørsel i Aabenraa gennem YU.

 

Byens studenter springer ud fra henholdsvis Aabenraa Statsskole, IBC, Deutsches Gymnasium für Nordschleswig og EUC Syd – og som borger i byen er man efterhånden vant til, at studenterne giver den maks gas, når de lejer studenterkørsel i Aabenraa.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Traditioner du ikke vil gå glip af i Aabenraa​

  En virkelig lækkerbisken af en tradition, når I kører studenterkørsel i Aabenraa, er deres famøse kagebord. Når studenterne kører rundt til deres forskellige stops på deres studenterkørsel, har forældrene gjort klar med et overdådigt kagebord. Oftest finder du over 3 slags kager, og dermed er du sikret en mæt mave, hver gang du kører af sted og videre til næste stop på ruten.

  Byen er også kendt for sin vandkunst, som er placeret centralt i gågaden. Her ses de glade nyudklækkede studenter sprøjte vand på hinanden, hvilket i bund og grund er meget forfriskende i sommervarmen.

  Når I lejer studentervogn i Aabenraa, er det et must at gøre stop ved vandet. Mange vælger at hoppe i, hvilket åbner op for muligheden for at få klippet en bølge i studenterhuen.

  Nem planlægning af studenterruten

  Når I booker en studentervogn i Aabenraa gennem YU, får I samtidig gratis adgang til vores supersmarte planlægningsværktøj, som gør det endnu nemmere at planlægge jeres rute. Glemt alt om at regne tider, stop osv. ud manuelt. Det specialudviklede ruteprogram planlægger det hele for jer – det eneste I skal gøre, er at indtaste de forskellige stop efter ønsket rækkefølge, hvorefter programmet automatisk udregner besøgstider, transporttider og tager hensyn til vognmandens køre/hviletider.