Studenterkørsel i Nordjylland

Skal I have studentervogn i Aalborg? Eller måske i Skagen? Når det kommer til studenterkørsel i Nordjylland, så er I sikre på at få en super flot vogn! På portalen vil I finde alt fra lastbiler, veteranvogne og hestevogne alt hvad der passer til jeres studenterkørsel i Nordjylland. 

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Vi kender de legendariske steder, I skal køre forbi

  Når I kører omkring Aalborg vil de fleste gerne ind forbi Nytorv og spille ekstra højt musik eller være en del af den aalborgensiske tradition, hvor man kommer forbi storkespringvandet og bliver kølet ned. Hvis I skal ind til Aalborg er det vigtigt at I vælger en vogn der har installeret et partikelfilter, der gør at vognen må køre i miljøzoner. Inde på portalen kan I nemt se, hvilke vogne der har installeret dette filter og hvilke vogne der ikke har. Vælger du et gymnasium der ligger i Aalborg, vil systemet automatisk sortere vogne uden partikelfilter fra. I kan desuden også se, hvilke andre features de forskellige vogne har, så I nemt kan finde den vogn, der passer præcis til jeres behov.

   

  Alle vores udbydere er nøje udvalgt til at være på bookingplatformen og I kan være sikker på de alle kender de vigtigste steder man traditionelt skal køre forbi. Fordi vores udbydere er nøje udvalgt, så vil I også være garanteret en festlig studenterkørsel, som bliver en eller flere dage i aldrig vil glemme.

  De vigtigste datoer at køre i Nordjylland

  Der er rigtig mange studenterkørsler i Nordjylland og det er derfor vigtigt, at I holder øje med hvilken datoer jeres studenteruge ligger, så I kan få den studentervogn, som opfylder jeres drømme. Hold øje med datoerne og så snart I kender datoen, så skynd jer og få fundet den perfekte vogn til jer. 

  Vi holder os løbende opdateret på de forskellige årgange, læs mere her, eller skriv en besked på chatten til os. Så vil vi gøre alt for at prøve at hjælpe jer!