Studenterkørsel Aalborg

Hos YoungUnite tilbyder vi studenterkørsel i Nordjylland og den nordjyske hovedstad, Aalborg. Hvert år, i studenterugen, myldrer hundredvis af unge studenter frem – alle iklædt hvide huer med forskellig farve bånd. Studenterne kommer fra Nørresundby Gymnasium & HF, Aalborghus Gymnasium, Aalborg City Gymnasium, TECHCOLLEGE og Aalborg Handelsskole. 

 

Aalborgenserne tager glædeligt imod studenterne, som sætter gang i gaderne med glæde, latter, musik og kolde drikkevarer. Når studenterne udklækker, går det ikke stille for sig i Aalborg.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Aalborg - byen med mange muligheder

  Aalborg er Nordjyllands hovedstad, og er med sine indbyggere Danmarks fjerdestørste by. Den nordjyske by byder på mange kulturelle oplevelser, street art, nordisk arkitektur og et pulserende by- og natteliv. De fleste er sikkert bekendt med Jomfru Ane Gade, som huser alverdens barer og diskoteker, hvilket gør gaden til et oplagt mål for pubcrawl og en festlig aften i byen. 

   

  Den nordjyske by omfavner de unge og deres fremtidsmuligheder – hvilket kan ses i stigningen af ungdomsuddannelser i årenes løb.

   

  Med en studenterkørsel i Aalborg er der mange oplagte mål undervejs på ruten. Foruden en tur igennem de festlige bygader, er byens vartegn, Nordkraft, sammen med Budolfi Kirke og Jens Bangs Stenhus populære steder at få taget gruppebilleder med lastbilen.

  Skab minder for livet med vennerne​

  Studenterkørsel er noget som alle studenter ser frem til efter to til tre års hårdt slid på skolebænken. Det er helt op til jer, som klasse, at planlægge, hvordan studentertiden skal afsluttes. Der er tradition for at sætte sit eget præg på lastbilen ved at dekorere den med eksempelvis bannere eller bøgegrene. 

  De fleste klasser planlægger ruten, så lastbilen gør stop ved hver elevs forældre, hvor der serveres lidt spiseligt og drikkevarer. Aftal gerne på forhånd, hvor meget der skal diskes op med, så I ikke spiser jer mætte de første par steder. 

   

  Husk at forevige studenterkørslen med både billeder og video, som I kan se tilbage på – selv drukbilleder sætter gang i smilebåndet, og leder tankerne tilbage på en fantastisk gymnasietid.