Studenterkørsel i Midtjylland

Er du klar til at give den gas i det midtjyske sammen med dine klassekammerater, når I stiger om bord på vognen, som skal fragte jer rundt efter dimission? Den længe ventede studenterkørsel venter forude, og vi er klar på at gøre det til den fedeste dag i jeres liv.

Uanset om I kommer fra Herning, Horsens, Silkeborg, Randers eller Aarhus, finder I med garanti en ledig vogn gennem os. Vi har indgået et samarbejde med friske vognudbydere fra hele landet, hvilket betyder, at vi kan tilbyde studenterkørsel i hele Danmark, uanset hvilken by I kommer fra.

Skab minder for livet og book studenterkørsel i Midtjylland gennem Young Unite. Vi er med jer hele vejen – lige fra I ligger bestillingen, til I drikker den første øl om bord på vognen. Det har aldrig været nemmere at leje en studentervogn i Midtjylland, som det er i dag.

Vidste du, at et af landets største gymnasier ligger i Midtjylland? Silkeborg Gymnasium har igennem mange år været Danmarks største gymnasium med over 1000 elever.

Få jeres livs fest og book jeres studentervogn i Midtjylland gennem YoungUnite.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

    Dimissionsår

    Hvilken tradition passer bedst til jer?

    Der findes et hav af traditioner i forbindelse med studenterkørsel, og især i Midtjylland er der en unik tradition i hver by. I Aarhus vælger studenterne at hoppe en tur i springvandet på Park Allé, og i Randers danser man rundt om Niels Ebbesen-statuen, som ligger på Rådhustorvet. Horsens har en tradition for, at studenterne kravler op og sidder på kalven på Søndergade. 

    Der er ikke noget, der kan sammenlignes med en varm sommerdag i Aarhus Centrum, hvor karavanen af studentervogne kommer kørende med festlige og glade studenter. Det giver en helt speciel stemning i byen. Forbipasserende kan ikke undgå at komme i godt humør, når de ser de karakteristiske pyntede vogne og de nyuddannede studenter, der vinker og skåler til højre og venstre. 

    Der er altså rigtig mange forskellige måder at fejre sin hue på i Midtjylland, og selvom de fleste studenter vælger at køre i lastbil, så er der stadig nogle, der holder fast i den gamle tradition med at køre i hestevogn. Når I vælger at leje studenterkørsel i Midtjylland gennem os, kan I nemt søge på alle vogntyper, og få lige præcis den vogn I ønsker.