Studenterkørsel Silkeborg

Hos YoungUnite tilbyder vi studenterkørsel i Østjylland, nærmere betegnet Silkeborg, som, udover at være kendt for at huse landets største almene gymnasium, byder på et pulserende byliv og bymidte. 

 

Hver sommer springer hundredvis af glade studenter ud fra henholdsvis Silkeborg Gymnasium og College 360, og dem tager byens indbyggere godt imod. Hvert år, efter dimission, er det en tradition at samles i bymidten, hvor hundredvis af nybagte studenter danser rundt om statuen af Michael Drewsen på byens torv, mens der synges og danses. Michael Drewsen var en fremtrædende forretningsmand, som nok er mest kendt som Silkeborgs moderne grundlægger. 

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Studenterkørsel med flotte omgivelser

  Når I booker en studenterkørsel i Silkeborg, må I ikke gå glip af den flotte natur og omgivelser, som er et af byens varemærker. De fleste leder automatisk tankerne hen på Gudenåen, når de hører om Silkeborg. Den naturskønne by byder på blandt andet skove, bjerge og søer, som vil være en fryd for øjet under en festlig studenterkørsel. Planlæg jeres studenterkørsel så I ikke går glip af byens mange skønne områder, som i øvrigt er en oplagt mulighed til at tage en kort pause fra festlighederne, og den høje musik, på lastvognen. 

  Afslut dagen med god mad og en tur i byen​

  Efter en hel dag med studenterkørsel, kan det være rart at få et solidt måltid mad, så I er klar til aftenens bytur. Book et bord på en af byens mange restauranter som eksempelvis Panorama mad og vin, Traktørstedet Ludvigslyst eller Svostrup Kro. Hvis I hellere er til buffet, så kan I kigge forbi King buffet, som leverer en smagfuld asiatisk grill og sushi buffet. Afslut aftenen på en af Silkeborgs mange barer og klubber med lækre cocktails mens I giver den gas på dansegulvet. 

  Vi tilbyder også studenterpakker, så i udover turen får alt hvad I skal bruge