Studenterkørsel Vestjylland

Er dig og din klasse kommende studenter, og på udkig efter inspiration og lastvogn til jeres fedeste studenterkørsel i Vestjylland, så er I kommet til det rette sted. Hos YoungUnite gør vi alt for, at nybagte studenter afslutter studieårene med fest og manér – I har slidt i flere år, og vi ønsker at sætte prikken over i’et, så I får en mindeværdig studenterkørsel

 

Vestjylland er en turistmagnet, og det er ikke helt uden grund. Den vestlige del af Jylland byder nemlig på Vesterhavet, klitplantager og en fantastisk vild natur, der kan betage de fleste. Vesterhavet er derfor et oplagt mål for en anderledes studenterkørsel, hvis I kommer fra en af de nærliggende byer. Hop i havet og mærk den friske luft, som med sikkerhed vil blæse jer godt igennem på en varm sommerdag.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Få den fedeste studenterkørsel med de rigtig vogne

  Vores lastvogne er udstyret med det fedeste tilbehør, som kan sætte gang i hver en fest. Når højtalerne spiller for fuld skrue, mens I hænger ud af vognen og vinker og vifter med studenterhuer, vil I med garanti blive mødt af forbipasserende, som returnerer med en glædelig lykønskning eller et dyt. Vognene er indrettet med bænke, og er samtidig overdækket, så I kan sidde i læ for regn og blæst og nyde jeres kolde drikkevarer.

   

  Vi går højt op i sikkerheden, og derfor er alle vores vogne sikkerhedsgodkendte, så I blot skal fokusere på at feste og have det sjovt med vennerne. 

  Glem alt om kedelige chauffører – vores chauffører er klar på fest og farver, og vil gøre alt for at holde stemningen oppe.

   

  Man bliver kun student én gang i sit liv, og derfor er vi med jer hele vejen, fra start til slut, så I får den bedste studenterkørsel og et brag af en fest.

  Vi tilbyder også studenterpakker, så i udover turen får alt hvad I skal bruge