Manden bag Young Unite

Christian Lykke har med sine 13 år i studenterkørselsbranchen et unikt indblik i gymnasieelevers rejse fra første skoledag til de står med studenterhuen på. 

Christian startede op i 2009 med navnet Dansk Studenterkørsel, og en enkelt studentervogn. Dansk Studenterkørsel har siden da vokset sig til 25 militærlastbiler som hver sommer kører glade studenter rundt i hele landet. I dag har Dansk Studenterkørsel skiftet ejer, men fortsætter med at køre glade studenter rundt i hele landet. 

 

Nogle år senere fik Christian Lykke en god ide, som førte til etableringen af Book Studenterkørsel i 2013. Han begynder at gøre sig de første tanker om, hvorfor der ikke findes en onlineplatform for studenterkørsel, når det findes i så mange andre brancher, som vi kender det både fra Just Eat, Momondo og Airbnb. Med Book Studenterkørsel ville Christian gøre studenterkørsels-markedet mere overskuelig og gennemskueligt. I dag fungerer Book Studenterkørsel som Danmarks største bookingportal for studentervogne, og hjælper dagligt klasser i hele Danmark med at finde den perfekte vogn til netop deres behov. 

Det, der er vigtigt for mig, er, at vi får den feedback fra de unge mennesker, som vi gør. At de finder værdi ved at bruge os, og at vi skaber tryghed for dem.

Det er samme tanker som danner grobund for skabelsen Young Unite. Gennem sine mange år i branchen, har Christian set hvordan et monopolpræget marked har været med til at fjerne konkurrencen, presse priserne op for eleverne og eliminere det frie valg. En tilstand som han med Young Unite vil være med til at bryde.