Studietrøjer inspiration - Sådan kommer du igang

Vis sammenholdet i klassen med matchende studietrøjer, som I selv har designet. Hos Young Unite kan du og klassen designe jeres egne unikke studietrøjer. Vi har et bredt udvalg af studietrøjer i forskellige farver og modeller der kan bruges af både drenge og piger.
Nedenunder har vi samlet inspiration og ideer til studietrøjer, hvad der kan stå på dem og hvor nemt det er at designe sin egen unikke studietrøje.

Hvad er en studietrøje?

En studietrøje kan ses som et symbol på klassens sammenhold og adskillige uforglemmelige oplevelser gennem studieåret.
Måske ønsker I en studietrøje inden en studietur? Eller hvad med en trøje med skolens logo, klassens årgang og alle kammeraternes signatur? Uanset hvad, ligger der mange gode minder i en studietrøje. Se ideer til studietrøjer nedenunder.

Studietrøjer - ideer og inspiration

Studietrøjen kan laves i et utal af varianter, farver og fonte – kun fantasien sætter grænser. Vi har et bredt udvalg af trøjer, som vi tilpasser efter jeres ønsker, uanset om I ønsker t-shirts, crewneck sweatshirts eller hoodies, som fås med og uden lynlås.

Her har vi samlet inspiration til studietrøjer: 

 • Studietur
  Hvad med at forevige jeres studietur med en mindetrøje om en uforglemmelig tur? Hvis I skal til i Paris, kan et rygtryk med Eiffeltårnet og alle jeres navne være en ide. Der anvendes typisk et tryk, som repræsenterer det land, I har besøgt.

 • Sportsarrangement
  Vis sammenholdet som et team, når I deltager i nogle af de mange sportsarrangementer i løbet af gymnasietiden.

 • Musical
  Måske går du i en klasse, hvor der er særlig fokus på det kreative. Hvorfor ikke designe en trøje som viser, at I har deltaget i årets musical eller anden kreativ bedrift.

 • Afslutning på studiet
  Mange vælger at designe en fælles trøje som minde om gymnasieårene.

 • Slogan
  De fleste klasser har formået at udvikle deres eget slogan. Hvorfor ikke skrive det på studietrøjen?

 • Rygtryk
  Er der et par kreative sjæle i klassen, kan de eventuelt lægge hjernen i blød og designe jeres eget rygtryk. I kan også få en udefra til at designe det, men det sjoveste og mest mindeværdige er, hvis I selv laver jeres rygtryk.

Så nemt er det at bestille

Vores bestillingssystem er super smart og brugervenligt. Det eneste I skal gøre, er at vælge trøjer, uploade rygtryk og hvis I ønsker navnetryk, skal I skrive det.
Når først I har oprettet et YU-login, kan I nemt gå om bord i alle de lækre services, vi tilbyder. I slipper for at indtaste informationerne, hver gang I skal bestille noget, da de allerede ligger i systemet.
Det kan være en god idé, at gøre en eller to elever fra klassen ansvarlige for studietrøjerne. Når I alle er nået frem til enighed om, hvordan trøjerne skal se ud, kan de ansvarlige stå for bestillingen og den efterfølgende håndtering.

Bevar minderne med en studietrøje af kvalitet

Hos Young Unite lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores trøjer. Der er intet ved en trøje, som bliver slidt eller hullet efter få ganges vask og brug. Vi har valgt at producere vores trøjer i lækre materialer og prissat dem, så de matcher en studerendes budget. Vi mener nemlig, at alle skal have råd til en fed studietrøje.
Hvis I ikke kan blive enige om style og farven på trøjen, er det muligt at mixe og matche, så alle får deres præferencer opfyldt.