Min. 10 trøjer pr. bestilling. Forventet produktions- og leveringstid er 14 dage fra ordrens afgivelse

Design jeres egen unikke studietrøje

Hvad ser bedre ud, end en klasse i en fælles studietrøje? Hos Young Unite kan du og din klasse designe jeres egne unikke studietrøjer. Vi fører et bredt udvalg af studietrøjer i forskellige farver og modeller til både drenge og piger. 

 

En studietrøje kan ses som et symbol på klassens sammenhold og adskillige uforglemmelige oplevelser gennem studieåret. Måske ønsker I en studietrøje inden en studietur? Eller hvad med en trøje med skolens logo, klassens årgang og alle kammeraternes signatur? Uanset hvad, ligger der mange gode minder i en studietrøje.

 

Nedenunder har vi samlet inspiration til, hvordan dig og din klasse kommer i gang med at designe jeres egne studietrøjer, samt hvad I skal være opmærksom på. 

Studietrøjer ideer

Studietrøjen kan laves i et utal af varianter, farver og fonte – kun fantasien sætter grænser. Vi har et bredt udvalg af trøjer, som vi tilpasser efter dig og din klasses ønske, uanset om I ønsker hoodies, t-shirts, langærmede bluser eller sweatshirts.

Anledning

Der kan være mange anledninger til at få lavet en studietrøje. Hvad med at forevige jeres studietur med en mindetrøje om en uforglemmelig tur? Hvis I har været i Paris, kan et rygtryk med Eiffeltårnet og alle jeres navne være en ide. Der anvendes typisk et tryk, som repræsenterer det land, klassen har besøgt. 

 

Andre studietrøje ideer kan være, hvis jeres klasse skal deltage i et sportsarrangement, en musicaloptræden eller en anden opvisning af en art.

 

Det er også meget almindeligt at få lavet en årstrøje som afslutning på studietiden.

Farver

Studietrøjerne kan bestilles i et bredt udvalg af farver, så du kan vælge lige den studietrøje der passer til dig og din stil. Trykket vil være hvidt på alle andre trøjer end hvide, hvor det vil være sort.

Logo

Er der et par kreative sjæle i klassen, kan de eventuelt lægge hjernen i blød og designe jeres eget logo. I kan også få en helt tredje udefra til at designe jeres logo. Men det sjoveste og mest mindeværdige er, hvis I selv laver jeres logo. 

Slogan

De fleste klasser har formået at udvikle deres eget slogan. Hvorfor ikke skrive det på studietrøjen?

 

Bevar minderne med en studietrøje af kvalitet

Hos Young Unite lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores trøjer. Der er intet ved en trøje, som bliver slidt eller hullet efter få ganges vask og brug. Vi har valgt at producere vores trøjer i bomuld og prissat dem, så de matcher en studerendes budget. Vi mener nemlig, at alle skal have råd til en fed studietrøje. 

 

Hvis I ikke kan blive enige om farven på trøjen, er det muligt at mixe og matche, så alle får deres præferencer opfyldt.

Så nemt er det at bestille

Vores brugervenlige bestillingssystem sikrer en nem og bekvem bestilling, som kan foretages i ro og mag – enten i pausen på uddannelsesinstitutionen eller hjemme i privaten. Al information, årgang, logo og billeder indtastes direkte i systemet online og så sørger vi for resten. 

 

Det er kontaktpersonen for jeres Young Unite klasse, som står for at lægge den endelige bestilling.