Veteranbiler studenterkørsel

Bliver dig og din klasse snart studenter? Hvorfor så ikke gøre jeres studenterkørsel endnu mere mindeværdig med en veteranbil studenterkørsel. Hos YoungUnite udbyder vi studenterkørsel med veteranbiler, og vi kan med sikkerhed garanterer, at I vil møde mange blikke, når I cruiser gennem gaderne iklædt studenterhuer. 

 

Forestil jer at sidde i en farverig veteran lastbil mens I vinker til forbipasserende, og skåler med klassekammeraterne, mens anlægget kører for fuld skrue. Dette bliver en dag, som I sent vil glemme.

 

Studenterkørsel er en gammel dansk tradition, som stammer helt tilbage fra 1920’erne Dengang kørte man i hestevogne, men I dag er der næsten frit valg i forhold til transportmidler. De fleste vælger dog en traditionel lastbil. 

 

Dig og din klasse kan være sikker på at få jeres livs fest, når I bestiller studenterkørsel gennem YoungUnite. Vi ved hvad de unge studenter vil have og som en del af vores service, er vi altid friske på at give vores input til en uforglemmelig dag –  vi er med jer hele vejen fra start til slut

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Sådan foregår turen

  Man bliver kun student én gang i livet, og hvorfor ikke afslutte det med maner i en veteran bil? Selvom vores veteranbiler er flotte og festlige i sig selv, anbefaler vi altid, at I sætter jeres eget præg på vognen. I skal selv sørge for at dekorere vognen inden start, ligeså vel som I skal have planlagt en rute, som vores festlige chauffør kan følge.


  Når veteranbilen står klar ved gymnasiet, vil I med sikkerhed få stor opmærksomhed.


  Alle vores vogne lever op til reglerne omkring sikkerhed, så I kan feste løs uden bekymring.

  Vi tilbyder også studenterpakker, så i udover turen får alt hvad I skal bruge