Studenterkørsel STX - Den vildeste afslutning på gymnasietiden

Er det snart jeres tur til at lufte studenterhuerne med det flotte røde bånd? Når I booker jeres studenterkørsel gennem Young Unite, er I garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige. Som STX elev kan I endelig se enden på 3 hårde år – og det hele kulminerer i jeres livs fest i den famøse studenteruge i slutningen af juni. Ugen byder på fest, sjov og selvfølgelig den længe ventede studenterkørsel for stx elever.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Så nemt er det at booke studentervogn

  Det har aldrig været nemmere at booke en studentervogn til stx kørsel, som det er i dag. Vi samarbejder med landets førende bookingportal for studentervogne. Det eneste I skal gøre, er at indtaste jeres klasseinformationer og dato, hvorefter I præsenteres for et udvalg af vogne, som matcher jeres kriterier. Uanset om I er til den traditionelle lastvogn, partybus eller militærvogn, får I vist alle tilgængelige køretøjer.

   

  Prisen for studentervognen kommer an på, hvor mange elever I er, samt hvilken dato I vælger. Der er ofte rift om visse datoer, og derfor anbefaler vi altid, at I booker vogn i god tid.

  Traditioner for stx studenterkørsel

  Studenterkørsel er en 100 år gammel tradition, som markerer afslutningen på gymnasieårene. Vognturen finder typisk sted i forlængelse af dimission, hvor forældre og familiemedlemmer vinker farvel til studentervognene fyldt med glade og larmende stx studenter. Alt efter hvilken by og gymnasie der dimitteres fra, medfølger der ofte en række traditioner, som de nyudklækkede stx studenter glædeligt tager del i.

   

  I gamle dage var det oprindeligt kun studenter fra det almene gymnasium, som måtte køre studenterkørsel. Dengang foregik turen i hestevogn, og støjniveauet var med al sandsynlighed nogle decibel lavere, end hvad det er i dag. I dag er det kutyme at medbringe musik, megafoner, fløjter og andre larmende genstande ombord på lastbilen.

  EUDEUXHFHGHHXHTX • IBSTUSTX