Studenterpakker til studenterkørsel

Vi ved, at du har tænkt over det. Hvad skal man egentlig bruge til en studenterkørsel? Du er klar til at holde en fest, og vi er klar til at hjælpe dig med at afholde den med stil og uden besvær, med vores studenterpakker! Vi ved nemlig lige præcis hvad du skal bruge for at holde den fedeste fest på ladet af jeres studentervogn. 

 

Vi har på baggrund af vores mange års erfaring og feedback fra tusindvis af elever, udviklet en række forskellige studenterpakker, som din klasse kan købe, så får i alt hvad i skal bruge til turen leveret direkte til døren. Studenterpakkerne fås i 4 forskellige versioner. Der er altså en studenterpakke til din klasse, uanset om i ønsker den helt store, den mere praktiske eller den festlige? Se udvalget her

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

    Dimissionsår

    Slip for besværet og køb en studenterpakke til din studenterkørsel! Studenterpakkerne kan både bestilles sammen med vognen når i booker på hjemmesiden, men den kan også tilkøbes efter booking, eller hvis du har booket din vogn et andet sted. Sørg bare for at bestil studenterpakken inden d. 1. april i det år du skal køre, så er vi sikre på at pakken når frem til jeres kørsel! Studenterpakken bliver nemlig leveret til en valgfri adresse i starten af juni, så i har masser af tid til at male jeres banner inden kørslen! Har du spørgsmål omkring studenterpakkerne, så kontakt os endelig. 

    Vi tilbyder også studenterpakker, så i udover turen får alt hvad I skal bruge