Studenterkørsel STU

Den sidste elev har netop fået huen på, og forud venter studenterugen, som byder på fest og farver. Bestil jeres studenterkørsel gennem YoungUnite og sæt punktum for 3 års knoklen på skolebænken med den fedeste fest, som I sent vil glemme. Vi sørger for det hele – det eneste I skal tænke på, er at more jer. 

 

Elever som dimitterer fra en STU uddannelse (særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse) får overrakt en studenterhue med stribet hånd i blå, lilla og lyserøde nuancer.

 

Studenterkørsel er en dansk tradition, som går 100 år tilbage i tiden. Førhen var studenterkørsel kun målrettet elever, som gennemførte en gymnasial uddannelse. Men tilbage i 2014 vedtog Folketinget en bekendtgørelse om, at ungdomsuddannelser med en varighed på minimum 2 år, har tilladelse til at køre studenterkørsel. Der skulle dog gå yderligere 8 år, før den første STU klasse fik en vogntur. 

 

En STU studenterkørsel foregår præcis som alle andre vognture. Efter dimission holder lastbilen klar til at køre jer rundt til hinandens forældre efter en planlagt rute, som I selv sørger for. 

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  En studenterkørsel med alt inkluderet

  Vi ønsker at gøre det nemt, og derfor har vi sørget for den ultimative festpakke, så I ikke kommer til at mangle noget. Det eneste I skal medbringe, er jeres gode humør og selvfølgelig drikkevarer. 

   

  Når I booker studenterkørsel gennem Young Unite kan I vælge mellem traditionelle lastbiler, brandbiler, militærkøretøjer og hestevogne. Der er tradition for at dekorere lastbilen med bannere og anden udsmykning, som vækker opmærksomhed i gadebilledet blandt forbipasserende. 

   

  Vognene er udstyret med de fedeste anlæg, bænke og køleskab til at holde drikkevarerne kolde. Ingen gider lunkne øl – og da slet ikke i studenterugen. 

   

  Alle vogne overholder gældende sikkerhedskrav. Og skulle der være kørestolsbrugere i blandt, er det intet problem. Vognen tilpasses herefter, så kørestolen står fast og stabilt under hele turen. 

  EUDEUXHFHGHHXHTX • IBSTUSTX