Studenterkørsel ruteplan - Så nemt er det

Når du og din klasse skal ud og køre den famøse, længe ventede studenterkørsel, skal I forinden turen have planlagt en rute. Hvis I booker jeres studenterkørsel hos os, får I gratis adgang til Danmarks bedste ruteprogram, Studenterruten. Programmet sparer jer for en masse tid, som I i stedet kan bruge på eksamenslæsning eller anden planlægning af vognturen. Det har aldrig været nemmere at lave en ruteplan til studenterkørsel, som med Studenterruten.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Ruteplanlægger til studenterkørsel

  Studenterruten er et specialudviklet ruteprogram til planlægning af studenterkørsel. Programmet er udviklet på baggrund af feedback fra både studenter og vognmænd, som har givet udtryk for, at de ønsker et brugervenligt program til at lette det logistiske arbejde i forhold til ruteplanlægning. Prøv demoversionen så I kan få et indtryk af, hvor nemt og smertefrit det er at lave en studenterkørsel ruteplan.

  Sådan fungerer ruteprogrammet

  Det har aldrig været nemmere at planlægge jeres rute med denne ruteplanlægger til studenterkørsel. Det eneste I skal gøre, er at plotte jeres stoppesteder ind og regulere tiderne, hvorefter programmet automatisk udregner jeres rute.


  Hvis I f.eks. ønsker at gøre stop i 1 time et specifikt sted, regulerer programmet selv de efterfølgende tider – dog med forbehold for den gennemsnitstid I har tilbage, da I jo har et vis antal timer til at køre i pr. dag.

  Studenterruten i steps:

  1.

  Start med at få styr på, hvor mange stop I vil have på turen. Der er ubegrænsede mængder af stop i programmet, men distancen mellem stoppene og pauserne pr. sted har betydning for, hvor mange stop I kan nå på én dag. Hvis nogle af klassekammeraterne bor langt væk, kan det f.eks. være en fordel, hvis de slår sig sammen. 

  2.

  Programmet tager hensyn til lovgivningen i forhold til hastigheden af studentervogne. Der tages også hensyn til chaufførens køre-/hviletider. Vi tager sikkerheden alvorligt, så dette er en selvfølge!

  3.

  Når I indsætter besøgstider, kan I enten vælge at få programmet til at udregne tiderne automatisk, eller sætte jeres egne specifikke tider.

  4.

  Til slut printer i den færdiglavede rute ud, som I kan give til vognmanden og jeres forældre. Der vil være forskel på versionen, da vognmandens version passer til køre-/hviletiderne. Jeres forældre vil helt sikkert elske at følge med i, hvor I er på ruten, og hvornår det er deres tur til at få fornøjelsen af en flok festlige, glade, nyudklækkede studenter.

  Hvorfor er det vigtigt med en ruteplan?

  Ruteplanen har til formål at guide chaufføren rundt til de forskellige adresser på turen. Listen behøver nødvendigvis ikke kun at bestå af forældres adresser. Beslutter I jer for at gøre et andet stop undervejs, det kan være på en strand, et grønt område eller et historisk sted i jeres by, hvor der er tradition for at samles, så plotter I bare adressen ind i programmet.

  Det er altid en god ide at planlægge ruten til studenterkørsel i god tid. På den måde har I ikke den post at bekymre jer om, og I kan i stedet fokusere på selve festen og vognturen.