Studenterkørsel i militærvogn

Når du booker studenterkørsel gennem YoungUnite, får dig og din klasse mere end bare en studenterkørsel. Efter to til tre hårde år på gymnasiet, er der ikke andet for end at afslutte studentertiden med manér. Og det kan vi i dén grad tilbyde. Vi går nemlig skridtet videre, og tilbyder studenterkørsel i militærstil som alternativ til den traditionelle lastbil. 

Og som en del af vores service, er vi med jer hele vejen, fra når I booker jeres vogn, til når I træder ud af vognen om aftenen. 

 

I vil med garanti vække opsigt i gadere, når I kommer kørende i den store camouflagedækkede kampmaskine. Forestil jer at hænge ud af vognen med en kold øl i hånden, mens I stråler løs – for fuld skrue vel at mærke. 

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Sæt et personligt præg på vognen

  I kan med fordel dekorere jeres militær studentervogn, så det passer ind i militærlooket. Det vil for eksempel være oplagt at udstyre vognen med camouflagenet og grene. De fleste klasser ser det som en sand fornøjelse at lave bannere med klassens slogan, navne, sjove bemærkninger eller lignende, som får forbipasserende bilister til at dytte. 

  Det er en god ide at lave bannerne i god tid, så maling og anden farve har tid til at tørre, inden de hænges på vognen. Husk at afsætte tid til at dekorere studentervognen – udvælg eventuelt et par ansvarlige i klassen. 

   

  Hvis I har nogle forespørgsler i forhold til militær studenterkørsel, er I som altid velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan kreere jeres livs fest. 

  Vi tilbyder også studenterpakker, så i udover turen får alt hvad I skal bruge