Studenterkørsel i København

Er det endelig blevet jeres tur til at cruise rundt i Københavns gader og fejre den længeventede studenterhue? Så book studenterkørsel i København gennem YU og få adgang til de fedeste vogne.

Byen er kendt for at have nogle af landets vildeste studentervogne med alt fra polestænger til højtspillende anlæg – og vi kan kun være enige, det er en fed oplevelse at se de københavnske studenter køre rundt i gaderne, som fyldes af fest og farver hver sommer.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Hvor dimitterer flest københavnske studenter fra?

  Der ligger mange gymnasier i hovedstaden. Men de fleste dimitterer fra er Gefion Gymnasium, Rysensteen Gymnasium, Frederiksberg Gymnasium, Christianshavns Gymnasium og Falkonergårdens Gymnasium.

  Book studentervogn i København allerede i dag for at sikre jer en plads på jeres drømmedato. Der er ofte rift om de populære datoer, og hvis I vil være sikker på at få drømmevognen på en særlig dato, er det med at være ude i god tid.
  Så snart I har bestilt jeres vogn, kan I også gå og glæde jer til den store dag, velvidende at I får det lige præcis, som I drømte om. Lej studenterkørsel i København gennem Young Unite og få gratis adgang til Studenterruten, som er et ruteprogram, der gør ruteplanlægningen meget mere overskuelig.

  Studenterkørsel priser i københavn

  Prisen for at leje en studentervogn i København varierer alt efter, hvilken dato I ønsker at køre, hvilken vogn I vælger, og om I tilkøber ekstra tilbehør til turen. Du kan nemt lave en søgning her på siden, hvorefter du får vist en oversigt over alle vogne, som matcher jeres kriterier. Hvis I er på udkig efter en billig studenterkørsel i København, kan I altid få vist søgeresultatet sorteret efter pris og på den måde danne jer et hurtigt overblik over, hvor mange penge I skal have op af lommen.

  Traditioner for studenterkørsel i København

  Der findes et hav af forskellige traditioner, når det kommer til studenterkørsel. Skal du køre studenterkørsel i København, tager du højst sandsynligt en tur forbi Storkespringvandet. Her er der mulighed for et dyp i springvandet, som ofte er set både med og uden tøj på. De københavnske studenter er nemlig sjældent generte, og er ikke bange for at sætte gang i festen på Amagertorv til de mange nysgerrige forbipasserende.
  Turen omkring Christian V’s statue på Kongens Nytorv, hvor der danses kædedans, er også stadig en fast tradition for mange, der kører studenterkørsel i København.

  Hvis I er på udkig efter de fedeste vogne med chauffører, som er friske på lidt af hvert, såsom at køre jer en tur forbi McDonalds eller agere dommer i ølbowling, så er det Young Unite, I skal have fat i. Måske søger du efter en hestevogn, brandbil eller partybus til studenterkørsel i København? Du finder hele udvalget af vogne ved at udfylde formularen her på siden.