Studenterkørsel i København

København er som landets hovedstad et sted hvor der er stor efterspørgsel på studenterkørsel og studentervogne. Studenterkørsel i København rummer ligesom i andre byer en masse traditioner, blandt andet kædedans rundt om Christian V’s statue på Kongens nytorv, som var en af de første fejringer af studentereksamen, og som i dag er blevet en del af traditionerne ved studenterkørsel i København.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  I begyndelsen var det kun de røde huer fra STX som kørte studenterkørsel, men sidenhen er det blevet en tradition for HHX, HTX, HF, EUX og EUD også, og nyest er det blevet muligt for alle på en minimum 2-årig ungdomsuddannelse at køre det der kaldes eksamenskørsel. Der er altså mange forskellige uddannelser som nu har muligheden for at køre studenterkørsel i København, og fylde gaderne i landets hovedstad med festlige studentervogne.

   

  København er også kendt for at have nogle af landets vildeste studentervogne, med alt fra polestænger til højtspillende anlæg med DJs. Studenterkørsel i København er altså noget for sig, og der er altid fest, farver og fart på.

   

  Prisen for en studenterkørsel i København varierer fra vogn til vogn, lav en søgning på vores hjemmeside for at se prisen på en studentervogn der kører i dit område. 

  Traditioner for studenterkørsel i København

  Der findes et hav af forskellige traditioner, når det kommer til studenterkørsel i de forskellige byer i Danmark. Skal du køre studenterkørsel i København, tager du højst sandsynligt en tur forbi Storkespringvandet. Her er det mulighed for et dyp i springvandet, som ofte er set både med og uden tøj på. De københavnske studenter der nemlig sjældent generte, og er ikke bange for at sætte gang i festen på Amagertorv, til de mange nysgerrige forbipasserende. Turen omkring Christian V’s statue på Kongens nytorv er også stadig en fast tradition for mange der kører studenterkørsel i København.