Studenterkørsel IB

Hvad er en IB student?

IB er forkortelse for International Baccalaureate og er en engelsksproget 2-årig gymnasial uddannelse, som kan tages i over 100 lande. Når du bliver IB student vil du få det internationale (det med alle flagene) bånd på din studenterhue.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Traditioner for studenterkørsel på IB

  STX studenterne var de første studenter i Danmark til at køre studenterkørsel. For de elever, som bor tæt på vandet er det ofte en vigtig tradition, at der bliver lavet et stop ude ved kysten, enten på stranden eller ved havnen. Her vil de fleste hoppe i vandet med huen på og skinner solen er denne tradition helt perfekt. Det er vigtigt at skrive et stop ind eller sige til jeres vognmand, at det er et ønske i har, at køre forbi vandet for at blive dyppet. Mange får også taget nogle fede film og billeder ude ved vandet til deres sociale medier, så et stop ved vandet er klart en tradition der er værd at huske.

   

  Bor jeres klasse tæt på en af de større byer, som Aalborg, Odense eller København, er det også en fast tradition at køre igennem centrum og synge og danse sig igennem byens midte. Husk at planlægge jeres rute i Studenterruten, og afsætte tid til at køre igennem byen eller forbi stranden, eller hvis der er andre traditioner på din uddannelse eller by som skal opfyldes på jeres studenterkørsel.

  De vigtigste datoer at køre for en IB student

  En IB uddannelse afsluttes oftest ikke med tradition i studenterugen, og derfor vælger mange IB studenter også at køre ugen inden studenterugen for, at få den bedste pris på studenterkørslen. Hvis I gerne vil spare penge på jeres kørsel er det bedste tip, at kigge på datoer udenfor studenterugen. Men ønsker I at være en del af studenterugen, så husk på jeres tredje år at begynde at kigge efter den perfekte studentervogn. 

  EUDEUXHFHGHHXHTX • IBSTUSTX