Studenterkørsel IB

Den sidste eksamen er overstået og forud venter den famøse studenteruge, som I længe har glædet jer til. Efter et par år på et internationalt gymnasium kan I stolt fremvise studenterhuen med de mange flag. Måske føler du dig klar til at drage ud i verden, men inden da venter studenterkørsel med alle vennerne.

Når I booker studenterkørsel til IB gennem Young Unite, er I garanteret den vildeste afslutning på gymnasietiden. Vi er med jer hele vejen og sørger for, at I får opfyldt den dag, I så længe har drømt om.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Book studentervogn til IB klasser her

  Kan I mærke spændingen og glæden brede sig i kroppen, når der bliver talt om studenterkørsel i klassen? Vi kan godt forstå, at I glæder jer – I har nemlig fortjent den fedeste afslutning efter et par hårde år på skolebænken.
  Dette er dagen, hvor I gerne må gå all-in og afslutte gymnasiet med manér. Måske synes I det er fedt, hvis I kommer drønende i en veteranlastbil, militærvogn eller partybus. Hos YU finder I alle typer vogne – også de helt traditionelle lastbiler som I kan pynte lige som I vil.

  Det er så nemt at leje studenterkørsel til IB klasser. Indtast blot jeres klasseinformationer og dato for kørsel, hvorefter I sendes videre til vores bookingportal. Her bliver vist en oversigt over alle de vogne, som matcher jeres ønsker.

  Når I lejer en studentervogn til IB kørsel, varierer priserne alt efter, hvilken vogn I vælger, antallet af elever og dato for kørsel. Visse datoer er nemlig mere attraktive end andre. Så hvis I ønsker at spare penge, kan det være en fordel at vælge en dato, som ligger udover de populære køredatoer.

  Planlæg jeres rute på ingen tid

  Så snart I har booket studenterkørsel gennem Young Unite får I gratis adgang til vores specialudviklede ruteplanlægningsprogram, Studenterruten. Så snart I har indtastet alle adresser, hvor der skal gøres stop, beregner programmet automatisk besøgstider, transporttider og tager hensyn til den gældende lovgivning omkring vognkørsel til studenter.
  Det har aldrig været lettere at planlægge den perfekte rute som med Young Unite.

  Vi tilbyder også studenterpakker, så i udover turen får alt hvad I skal bruge
  EUDEUXHFHGHHXHTX • IBSTUSTX