Studenterkørsel HTX

Kalenderen siger juni, og den sidste klassekammerat har netop afsluttet sin eksamen. Forud venter studenterugen, som traditionen tro byder på masser af fest, sjov og selvfølgelig den længe ventede studenterkørsel. Er I klar til at lufte huerne med det mørkeblå bånd, mens I skråler med på jeres yndlingsnumre, så hele nabolaget kan høre jer?

 

Når I booker studentervogn gennem Young Unite, er vi med jer hele vejen, så I får den fedeste afslutning på 3 hårde gymnasieår med tekniske og naturvidenskabelige fag.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Vi har vognen til studenterkørsel

  Det skal være nemt at finde den perfekte studentervogn til HTX kørsel. Og derfor har vi indledt et samarbejde med Book Studenterkørsel, som er en portal med over 400 forskellige vognudbydere landet over.

   

  Nærmer tiden sig for booking af vogn, skal I blot indtaste dato og klasseinformationer i formularen, hvorefter I får vist en oversigt over alle ledige vogne, som opfylder jeres præferencer. Hos Young Unite finder du alt lige fra brandbiler og militærvogne til partybusser og traditionelle lastvogne. Det er helt op til jer at bestemme, hvilken vogn der skal køre jer rundt gennem gaderne efter dimission.

  Hold traditionerne i live eller skab jeres egne

  I er helt sikkert bekendt med, hvilke traditioner der er forbundet med studenterkørsel på jeres gymnasium og by. Mange vælger at følge traditionerne for at holde dem i live, men dette er ikke ensbetydende med, at I ikke kan finde på jeres egne.

   

  I bestemmer hvordan dagen forløber, og hvorfor ikke gå all-in og fejre den sidste gymnasietid med et brag? Hos Young Unite finder du et bredt udvalg af tilkøb, som kun er med til at gøre vognturen endnu mere festlig.

   

  Det er altid en god ide at planlægge jeres HTX studenterkørsel i god tid. Først og fremmest er der flere ledige datoer, og dernæst er der større sandsynlighed for, at I kan booke jeres drømmevogn.

  EUDEUXHFHGHHXHTX • IBSTUSTX