Studenterkørsel HHX

Er det tid til at sætte punktum efter 3 hårde år på HHX? Så synes vi bestemt, I skal fejre dagen med den vildeste fest på hjul – den længe ventede studenterkørsel står for døren. Når I booker en studentervogn til HHX elever, er I garanteret fart over feltet, mens I drøner igennem gaderne iført jeres studenterhue med kongeblåt bånd. I bestemmer tempoet på jeres store dag, og vores job er at opfylde jeres ønsker og behov, så I får den dag, I så længe har drømt om.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Find jeres studentervogn til HHX kørsel her

  Glem alt om at scrolle Google tynd for studentervogne. Hos Young Unite skal I blot indtaste klasseinformationer og vælge en dato, hvorefter I bliver sendt videre til vores samarbejdspartner, Book studenterkørsel. Måske har I en drøm om at cruise gennem gaderne i en militærvogn, partybus eller sågar en hestevogn? 

   

  I finder selvfølgelig også de helt traditionelle lastvogne, som I selv kan udsmykke, præcis som I ønsker. Prisen for HHX studenterkørsel vil fremgå på listen og afhænger af valg af dato, køretøj og antallet af elever.

   

  Når I booker en HHX studenterkørsel gennem Young Unite, kan I trygt hoppe om bord. Vi samarbejder udelukkende med vognmænd, som har styr på de lovmæssige sikkerhedsforanstaltninger.

  Skab minder for livet med Young Unite

  Dette er dagen, hvor I kan gå all-in uden, at der er nogen, som kigger skævt til jer. Mange vælger at planlægge deres HHX studenterkørsel i god tid, og hos Young Unite hjælper vi gerne med at skræddersy vognturen, så den bliver lige som I ønsker.

   

  I gamle dage var studenterkørsel kun forbeholdt elever fra det almene gymnasium, men heldigvis har HHX elever fra handelsskolen fået samme rettigheder. Og efter 3 år med økonomi, markedsføring og andre erhvervsfag på skoleskemaet, vil vi gøre alt for, at I får den fedeste dag, som I sent vil glemme.

  EUDEUXHFHGHHXHTX • IBSTUSTX