Studenterkørsel HG

Det er sommer, og afgangsklasserne har netop fået deres mørkelilla hue på. Det er tid til at afslutte studieåret med en vaskeægte studenterkørsel, som sætter punktum for studietiden. Når I booker studenterkørsel for HG klasser gennem YoungUnite, får I den vildeste fest med studentervogn, høj musik, kolde drikkevarer og en sikkerhed i top.

 

I Danmark har det været en tradition af fejre studenter gennem 100 år. Oprindeligt var det studenter fra gymnasiale uddannelser, som blev fejret. Men i dag har alle studenter, som har gennemført en uddannelse på minimum 2 år, tilladelse til at køre studenterkørsel. Denne tilladelse blev indført tilbage i 2014, hvor Folketinget foreslog en lovændring herom.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Sådan foregår den store dag

  Efter dimission er det en tradition, at eleverne kører rundt til forældrene, hvor der serveres drikkevarer og lidt spiseligt. Et besøg varer typisk 10 – 20 minutter. Nogle gymnasier har deres egne traditioner, hvor de eksempelvis vælger at mødes i midtbyen og danse rundt om et springvand eller en historisk skulptur, mens de synger og fylder gaderne med latter og smil.

   

  Det er kutyme at dekorere lastbilen med bannere og anden udsmykning for at vække opsigt i gaderne og få forbipasserende til at dytte. Start gerne på udsmykningen i god tid så malingen har tid til at tørre. Som klasse står I selv for planlægning af ruten. Vi anbefaler dog, at chaufføren har ruteplanen inden den dag studenterkørslen finder sted, så han har mulighed for at orientere sig.

   

  Med en studenterkørsel for HG får I jeres livs fest, som I sent vil glemme. Når I booker studenterkørsel gennem Young Unite, får I et bredt udvalg af lastvogne – heriblandt traditionelle lastbiler, veteranlastbiler, hestevogne og partybusser. 

   

  Young Unite tilbyder også studenterkørsel til både STXHHXHTX, EUX, HF, IB og EUD uddannelserne.

  EUDEUXHFHGHHXHTX • IBSTUSTX