Studenterkørsel HF

Hvad er en HF student?

En HF uddannelse er en toårig uddannelse, som er målrettet erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser. Uddannelsen er en almen gymnasial uddannelse, der er praksis- og professionsrettet og indeholder både obligatoriske fag, valgfag og fagpakker. Når du bliver HF student vil du få det lyseblå bånd på din studenterhue.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Traditioner for studenterkørsel på HF

  Selvom en HF uddannelse er kortere end de andre gymnasiale uddannelser, så er det stadig en tradition for de fleste der har gennemført en HF, at køre studenterkørsel. For de elever, som bor tæt på vandet er det ofte en vigtig tradition, at der bliver lavet et stop ude ved kysten, enten på stranden eller ved havnen. Her vil de fleste hoppe i vandet med huen på og skinner solen er denne tradition helt perfekt. Det er vigtigt at skrive et stop ind eller sige til jeres vognmand, at det er et ønske i har, at køre forbi vandet for at blive dyppet. Mange får også taget nogle fede film og billeder ude ved vandet til deres sociale medier, så et stop ved vandet er klart en tradition der er værd at huske. 

   

  Bor jeres klasse tæt på en af de større byer, som Aalborg, Odense eller København er det også en fast tradition, at køre gennem centrum og synge og danse sig gennem byens midte. Husk at skrive eller planlægge jeres rute i studenterruten og sætte et stop ind inde i centrum, så I kommer igennem bymidten.

  De vigtigste datoer at køre for en HF student

  Der er rigtig mange kørsler i studenterugen og det er derfor vigtigt, at I holder øje med hvilken datoer jeres studenteruge ligger, så I får booket studentervognen til den rigtige dato. Sørg for at have styr på datoen inden i booker, da det ikke er sikkert det kan laves om efter bestilling. HF studenter kører ofte fredag eller lørdag i Studenterugen, men mange venter også til ugen efter. Vi holder os løbende opdateret omkring de vigtigste datoer i studenterugen på de forskellige årgange, så er I tvivl omkring studenteruge datoer, så læs mere her (link til dato side), eller skriv en besked på chatten til os. Så vil vi gøre alt for at prøve at hjælpe jer!

  EUDEUXHFHGHHXHTX • IBSTUSTX