Studenterkørsel EUX

Nærmer slutningen sig for 4-5 års uddannelse? Når I booker studenterkørsel til EUX elever gennem Young Unite, er I garanteret den fedeste fest, som lever fuldt ud op til jeres ønsker og behov. 

EUX er en erhvervsuddannelse med indbyggede gymnasiale fag, der er udvalgt, så de passer til erhvervsuddannelsen. Det betyder, at rækken af gymnasiale fag og undervisningstiden kan variere fra uddannelse til uddannelse. Når du bliver EUX student, vil du få en hue med lysegråt bånd og en lille rød kant. 

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Book EUX studentervogn her

  Glem alt om at bruge uanede mængder tid på at søge nettet tyndt for studentervogne. Gør det nemt og lej en studentervogn til EUX kørsel hos Young Unite. Du skal blot indtaste klasseinformationer og dato, hvorefter du sendes videre til vores bookingportal, Book Studenterkørsel.

  Og det er nu, det sjove begynder. Her får I vist oversigten over alle vogne, som opfylder jeres kriterier til den store dag. Skal festen foregå i en traditionel lastbil, partybus eller brandbil? Måske beslutter I jer for at køre rundt i hestevogn den første dag, og feste løs i lastbil den anden dag?

  I sætter grænsen, for det er jeres store dag – og vi gør alt for at opfylde jeres ønsker, så I får dét, I så længe har drømt om.

  Hvem må køre studenterkørsel?

  Da EUX er en blanding af en erhvervsrettet uddannelse og en gymnasial uddannelse, har der været tvivl om, hvorvidt EUX studenter skulle have lov at køre studenterkørsel. Det er dog blevet vedtaget, at alle ungdomsuddannelser af minimum 2 års varighed må køre studenterkørsel, også kaldet eksamenskørsel.

  Derfor kan EUX studenter altså fuldstændigt lovligt køre studenterkørsel, når de afslutter deres uddannelse. Kørslen skal dog, ligesom traditionel studenterkørsel, ske umiddelbart i forlængelse af den afsluttede uddannelse. En EUX studentervogn er altså fyldt med studenterhuer med det grå og røde bånd, og ligner til forveksling nok de fleste andre traditionelle studentervogne, trods deres anderledes uddannelse.

  Lej studenterkørsel til EUX elever i god tid

  En EUX uddannelse afsluttes oftest før den ellers traditionelle studenteruge, og derfor vælger mange EUX studenter også at køre i ugen inden studenterugen. Her er også nogle penge at spare, da priserne hæves på de mere populære datoer.

  Hvis I gerne vil spare penge på jeres studenterkørsel, er det bedste tip, at kigge på datoer udenfor studenterugen. Men ønsker I at være en del af det helt specielle fællesskab under studenterugen, så husk at kigge efter den perfekte studentervogn i god tid. Der er nemlig mange klasser om buddet i den famøse studenteruge.

  EUDEUXHFHGHHXHTX • IBSTUSTX