Brandbil studentervogn

Få den vildeste studenterkørsel i en brandbil studentervogn, og skab opmærksomhed mens I kører langs gaderne. Med en brandbil studentervogn vil I med garanti få folk til at trække på smilebåndet og give et ekstra dyt eller to. 


Når I booker studentervogn gennem Young Unite, sørger vi for, at I får en brag af en fest. I har fået huen på, og er mere end klar på studenterugen, høj musik, kolde drikkevarer og masser af sjov. Man bliver kun student én gang i sit liv, og dette er dagen, hvor der ikke skal gåes ned på udstyr. 

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Giv den gas i bedste brandmandsstil

  En studentervogn i brandbilstil vil i den grad få jer til at skille jer ud på vejene. Selvom vognen måske er af ældre dato, skal I ikke lade jer snyde. Vognen er nemlig toptunet med det vildeste udstyr, så selv en vaskeægte brandmand bliver misundelig. 

   

   

  Vores vogne er nemlig udstyret med musikanlæg, køleskab, til at holde drikkevarerne kolde, og bænke, så I kan tage en velfortjent pause undervejs – det kan nemlig være hårdt at hænge ud af vognen og skråle til forbipasserende. 

   

   

  Lastbilens lad er tilmed overdækket, så skulle det mod forventning begynde at regne, er I sikret en tør oplevelse. 

   

   

  Ligesom almindelige brandbiler, er vores brandbil studentervogne topsikre at køre i. Vi overholder de lovpligtige regler, og går højt op i sikkerhed, lige så vel som vores chauffører, så dig og din klasse kan feste i trygge omgivelser.

   

   

  Selvom jeres brandbil studentervogn er flot i sig selv, er det en tradition at dekorere vognen med bannere og andet pynt. Kun fantasien sætter grænser, men som oftest er det kutyme at skrive sjove slogans på banneret, som får bilister til at dytte.

  Vi tilbyder også studenterpakker, så i udover turen får alt hvad I skal bruge