Studenterkørsel Bornholm

Så er det nu, at studenterne fra hele Danmarks solskinsø skal stige ombord på lastbilen. Det er nemlig tid til den længe ventede vogntur, der markerer afslutningen efter flere års hårdt arbejde på skolebænken – det er tid til studenterkørsel på Bornholm. Bliver du student fra Bornholm, synes vi bestemt, at I skal booke studenterkørsel gennem Young Unite. Vi garanterer jer den fedeste fest, og vi er med jer fra start til slut.

Bornholm er en helt særlig perle beliggende i Østersøen syd for Sverige. Først og fremmest byder øen på den skønneste natur, hvor I helt sikkert kommer til at gøre stop undervejs. Sydkysten byder på lækre sandstrande, hvilket gør det oplagt at tage en dukkert iført studenterhuen og derved få et klip i huen. Med andre ord kommer det aldrig til at gå stille for sig, når I lejer studenterkørsel på Bornholm.

Der findes kun 1 undervisningsinstitution på Bornholm. Campus Bornholm huser både 4 gymnasiale studieretninger, en lang række erhvervsuddannelser samt voksen- og efteruddannelse.

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Book studenterkørsel på Bornholm med få klik

  Det har aldrig været nemmere at leje studentervogn på Bornholm som med Young Unite. Så snart I har indtastet jere klasseinformationer og dato for kørsel, får I adgang til øens fedeste studentervogne og chauffører, som er klar på at give den gas.

  I sendes videre til vores bookingportal, hvor I får et overblik over, hvilke vogne der er tilgængelige på den ønskede dato. I kan nemt filtrere vognene og gøre jeres søgning endnu mere specifik. Når I klikker ind på den enkelte vogn, kan I se hvad der medfølger, eller hvad der evt. kan tilkøbes.
  Så snart I har fundet jeres drømmevogn til studenterkørsel på Bornholm, er det bare med at få den bestilt – nogle vogne og datoer er nemlig mere efterspurgte end andre.

  Så nemt kan I planlægge jeres rute

  Når I booker en studentervogn på Bornholm gennem Young Unite får I samtidig gratis adgang til vores, hvis vi selv skal sige det, uundværlige ruteplanlægger, Studenterruten. Det har aldrig været nemmere at beregne ruten til vognturen.

  I skal blot indtaste hvilke steder, I ønsker at gøre stop, hvorefter programmet automatisk beregner besøgstider, transporttider og samtidig tager hensyn til vognmandens køre/hviletider.