Alternativ studenterkørsel

Ønsker dig og din klasse at gøre jeres studenterkørsel endnu mere mindeværdig, kan I i stedet udskifte den traditionelle lastbiltur med eksempelvis hestevognskørsel eller partybusser. Hos Young Unite kan I bestille en alternativ studenterkørsel, som i den grad får forbipasserende til at kigge og dytte, når I kører rundt i gaderne og hjem til klassekammeraterne. 

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Studenterkørsel er den gammel dansk tradition, som har mange år på bagen. Hestevogns studenterkørsel har siden 1945 været den foretrukne form for studenterkørsel, indtil den blev afløst af lastbiler, som vi kender den dag i dag. Hos Young Unite ønsker vi at genoplive den gamle tradition med hestevognskørsel, hvor I sidder i en vogn med heste spændt for.

   

  Vores partybusser er alle udstyret med små borde og god gulvplads, så I både kan skåle og danse. Foruden de fede lyseffekter, komfort og gode lyd er bussen udstyret med køleskab, så I aldrig løber tør for kolde drikkevarer. Når I lejer en partybus, vil I få de mest optimale forhold for en dag med fest og farver – samtidig er I garanteret tørvejr. 

  Sådan foregår turen

  Vi anbefaler, at I bestiller jeres alternative studenterkørsel i god tid. Der er ofte rift om visse datoer, derfor er det en god ide, at planlægge en dato for studenterkørsel, så snart I kender eksamensdatoerne. Hvis I vælger hestevognskørsel som studenterkørsel, står I selv for dekoration af hestevognen. 

  Det er vigtigt, at I planlægger ruten forinden, så chaufføren kan orientere sig i jeres studenterkørsel ruteplan, inden I kører afsted fra gymnasiet. I skal selv sørge for drikkevarer og musik. Det vil være en fordel at lave en playliste på forhånd, så I har musik nok til flere timers sjov.

  Hvis I mangler ideer til studenterkørsel, er I altid velkommen til at kontakte Young Unite. Vi er rig på erfaring og ved, hvad de unge vil for at få en uforglemmelig dag i selskab med alle vennerne.

  Vi tilbyder også studenterpakker, så i udover turen får alt hvad I skal bruge