Studenterkørsel 2023

Studenterugen 2023 er lige om hjørnet, og vi glæder os helt sindssygt til at se jer ude på landets veje til sommer. Bliver du student og skal køre studenterkørsel i 2023, så har du og din klasse formentlig allerede booket jeres studentervogn. Men har I endnu ikke booket en vogn, så frygt ikke, vi har nemlig Danmarks største bookingportal for studentervogne, og derfor rigtig god mulighed for at finde en studentervogn til 2023 til jer – også selvom I er sent ude. 

 

Skal I køre studenterkørsel i 2023 så anbefaler vi at I kontakter os med en række vogne I kunne tænke jer, så vil vi som en ekstra service kontakte vognmændene før booking. Men mangler du stadig en studentervogn til 2023, så vent ikke for længe, kontakt os hurtigst muligt og så vil vi hjælpe jer!

Udfyld formularen og find den perfekte studentervogn til din klasse!

Young Unite x Book Studenterkørsel

Hos Young Unite booker du din studentervogn via Book Studenterkørsel.
Du vil derfor blive ledt over på Bookstudenterkorsel.dk, hvor du kan se og booke din vogn.

  Dimissionsår

  Hvornår skal I køre studenterkørsel i 2023?

  Studenterugen er én af de vigtigste og sjoveste stunder i jeres liv. Det er en uge, hvor lettelse, glæde, fest og varme sommeraftener er i højsædet. Det er en uge, hvor I endelig kan ånde lettet op og være sikre på, at det hele nok skal gå. 

   

  Undervisningsministeriet har opgivet hvilken dato den sidste mulige eksamensdag er. Nemlig:  onsdag d. 21 juni 2023

   

  Dette betyder at studenterugen kommer til at løbe fra onsdag d. 21 juni til og med søndag d. 25 juni i 2023. Dette betyder også, at den mest populære dato at booke studenterkørsel på vil være fredag d. 23 juni.