Huebestillinger til 2024 er lukket og vi sender huerne i foråret 2024 

EUX studenterhue

Hvorfor ikke fejre afslutningen på din uddannelse med en flot EUX studenterhue fra Young Unite?


Hos Young Unite finder du studenterhuer til alle uanset uddannelse. Når du køber og designer din hue hos Young Unite, får du en original studenterhue i bedste kvalitet. Huen og båndet er lavet af 35 % bomuld og 65 % polyester, og sidder perfekt rundt om hovedet.
EUX studenterhuens farve er grå, og der medfølger en rosette samt sølv eller guldfarvet kokarde til huen. Du vælger selv, om kokarden skal være udformet som et kors eller en merkurstav. For at gøre EUX studenterhuen mere personlig kan du få broderet dit navn – eller anden tekst – på huens kant foran og bagpå.

3 nemme steps og huen er din

Design din hue

 

Design din hue præcis som du ønsker. 

Gem design

 

Du har mulighed for at gemme dine designs, så du altid kan vende tilbage til dem og sammenligne de forskellige designs.

Bestil din hue

 

Bestil og betal din hue hurtigt og nemt

De bedste minder

Studentertiden er en tid med mange sjove minder. Så glem ikke at bestille din studenterhue i god tid, så du kan forevige din studietid, og få dine klassekammerater til at skrive en hilsen i huen til studenterfesten eller på vognturen.

 

Prisen for den grå studenterhue afhænger af, hvor meget tilbehør, du vælger at købe f.eks. farvet kantbånd, flag i betrækket eller broderi foran eller bagpå.

Markér afslutningen med en EUX hue

EUX studenterhuen er kendetegnet ved sit flotte grå bånd med rød kant. Huen tilbydes til de elever, der har taget en kombinationsuddannelse, som består af en studentereksamen og en erhvervsuddannelse. Du kan f.eks. bestille studenterhuen til EUX elektrikeren, kokken eller gartneren, som har taget gymnasiale fag, der svarer til to års gymnasial uddannelse.

 

Historisk set var studenterhuen oprindeligt tiltænkt elever, som færdiggjorde en almen gymnasial uddannelse. Men sidenhen har huen bredt sig til flere uddannelser, og kan den dag i dag fås i et væld af farver med forskellige kokarder. 

 

På den sidste eksamensdag får den studerende huen på. Det er som oftest en af forældrene eller et andet familiemedlem, der sætter huen på hovedet. Studenterhuen markerer dermed afsluttelsen på flere års hårdt arbejde på skolebænken. 

Studenterhuer til enhver fremtid

EUDEUXHFHHXHTXIBSTX